Försäljning Villa, Rocca di Botte, L'Aquila, Italien, Via Vaglie

Försäljning - Cod. 43457

  • Typ: Villa
  • Område: 320 m²
  • Antal rum: 10
  • Våning: T,1

Erbjudande till försäljning av en fastighet som består av lyxigt inredd villa och park på cirka 2 hektar.

Fastighetens geografiska egenskaper:
Fastigheten är belägen ca km. 50 från Rom och 62 km. från L'Aquila, i den historiska regionen "Marsica".
Marsica är en geografisk region som är en del av Abruzzo och har sitt namn till Monte Marsicano. Det är ett rikt territorium, ur en naturalistisk synvinkel, med skyddade områden (Abruzzo nationalpark, Lazio och Molise, Gran Sasso nationalpark och Monti della Laga) skogsområden (Marsia, regionalparken Monti Simbruini och naturreservatet Monte Navegna och Monte Cervia, naturreservatsorienterade Monte Velino, Ente Parco Naturale Regionale Sirente Velino), sjöar (Turano, Salto och Campotosto) och små vattenfall.
Perfekt för en verklig vistelse mitt i naturen, för att upptäcka byar, slott och medeltida torn, såväl som kyrkor, arkeologiska platser med lämningar av gamla vackra romerska folk och naturligtvis god mat.
Marsicas territorium har faktiskt en rik kulinarisk tradition, tack vare de typiska produkterna och gårdar (i det vilda) i området, såsom vitlök, saffran, svamp, tryffel, kronärtskockor, korvar och ostar. Huvudrätten är dock, förutom "pecora agliu cutturu" arrosticini av lamm (små köttbitar stoppade i spett och tillagade på grillen), allt vattnat med ett glas gott rött vin som Montepulciano d'Abruzzo, en fyllig röd, perfekt att kombinera med kött och vilt. Andra viner som produceras i Abruzzo och som är mycket uppskattade är "Pecorino" och "Trebbiano D'Abruzzo", vita viner perfekt matchade med de första, vitt kött och ostar och "Cerasuolo", ett utmärkt rosvin.
Under den goda säsongen anordnar varje kommun festivaler och speciella evenemang (mat- och vinvandringar), så du kan, förutom att besöka de historiska centra, smaka på utmärkta lokala rätter och viner från de bästa vingårdarna i Abruzzesi ("Via delle Cantine") .
Området och landskapen som omger fastigheten är idealiska för vandring, cykling eller ridning, jakt och fiske och erbjuder vackra vyer (vissa scener av italienska västernfilmer som "De kallade honom Trinity" - orten Camposecco - och andra, med en medeltida bakgrund, som "Ladyhawke" - Pereto/Piana del Cavaliere -, filmades i omedelbar närhet av fastigheten till salu).
I närheten finns också några arkeologiska platser av stort intresse, såsom Alba Fucens och den antika platsen Carseoli och många kommuner som fortfarande är intakta medeltida historiska centra, såsom Arsoli, Roviano, Cervara, Rifreddo, Oricola, Collalto Sabino, Camerata Vecchia, Pereto , Celano, Scurcola Marsicana, Capestrano, Tagliacozzo (känd för det berömda slaget vid Piani Palentini även kallat Tagliacozzo (23 augusti 1268) som var en av striderna som påverkade Italiens historia. Det markerade slutet på makten av Hoenstaufen på halvön, tillfogade de kejserliga partisanernas förhoppningar ett hårt slag, började det Angevinska styret i Mezzogiorno).
Fastigheten ligger på gränsen mellan Lazio och Abruzzo, vid foten av staden Rocca di Botte (AQ) och helgedomen Madonna dei Bisognosi (608 e.Kr.), nära motorvägsavfarten A24 från Carsoli/Oricola och sedan, i centrum av Valle del Cavaliere (en del av Simbruini Mountains Regional Park); 8 km från staden Carsoli (där det förutom butiker av alla slag finns fyra stora köpcentrum och dess lilla industriområde, km. 74 från skidbackarna i Ovindoli och Rocca di Cambio, 30 km, runt sjöarna i Turano och Salto där du kan utöva fiske och vattensporter (vattenskidor, vindsurfing, segling, kitesurfing, etc.).
De många byarna som ligger uppe på de omgivande bergen Sabina (provinsen Rieti) och Marsica (provinsen L'Aquila), de flesta med fortfarande intakta forntida lämningar av slott och herrgårdar eller fästningar att besöka, på kvällen lyser de upp, vilket ger nattlandskap, synligt från villan som ligger på fastighetens kulle, en känsla av lugn och ro. Tystnaden, endast avbruten av ljudet från fåglar och husdjur som föds upp i närheten, tillåter en sann avkoppling för både kropp och själ.

Beskrivning av fastigheten till salu:
Fastigheten ligger på en kulle, som redan nämnts, i centrum av Valle del Cavaliere, helt inhägnad med metallnät 2,50 ml hög (dränkt på marken i cement) som för 50%
è utsmyckad av en staketshäck. Det är främst orienterat mot sydväst, nära partiet "Il Casaletto", byggt huvudsakligen med enkel- och radhus. Tomterna inkluderar en utomhuspool och några tennisbanor, som används under sommarmånaderna, av de många boende och semesterfirare i området och de omgivande områdena.
Marken som är knuten till den aktuella villan är ca 18 000 kvadratmeter (ca 2 Ha), varav, förutom de höga prydnadsväxta vindskyddshäckarna bestående av Highlander, ca 5 000 kvadratmeter behandlas som en "park" bestående huvudsakligen av barrträd. träd, såsom cedrar från Libanon, ryska tallar, silverfuror och olika kvaliteter av granar och tuia, japanska lönnar, olika dekorativa buskar, rosenbuskar, etc., och kvm. 3 000 med fruktträd (körsbär, surkörsbär, äpplen, päron, plommon) och liten inhägnad trädgård (kvm 100 med fikonträd och lotus/persimmon) och en stor del, av övriga ca 10 000 kvm, avsedd för naturgräs, helt gratis (kunde med nödvändiga licenser rymma en heliport eller idrottsanläggningar), omkrets till marken som är direkt kopplad till villan och även betjänad av en oberoende tillträde, där de hade börjat bygga stallet (fundamenten finns fortfarande) och en hinderbana .
Villan nås via en privat väg, kantad av en häck i Lauroceraso och en annan av Highlander, som slutar efter ca ml.150 på en förgård tillgång till villan och en parkeringsplats, som kantas av prydnadshäckar av vindtät Highlander, ca. ml hög. 6 och låga väggar, inre hölje, prydd med häckar av Mortella.
Från torget finns tillgång till en liten enplansbyggnad, ca kvm. 40, använd som verktygsförråd/verkstad, till en annan liten byggnad där det byggdes en vedeldad ugn, ett kraftverk och vatten, en vedbod och ett lusthus täckt av blåregn, idealisk tillflyktsort, med utsikt över köket, för fräscha sommarluncher .
För varmvattenförsörjning har ett solenergisystem byggts, uppvärmningen av hela villan och försörjningen av sanitetsvatten garanteras av en dieselpanna och nyligen alternativt en annan pallpanna. Dessutom säkerställer en extra pallkamin, placerad på bottenvåningen, mellan matsalen och vardagsrummet, ytterligare värmetillförsel, under vintermånaderna, för uppvärmning av representationsyta, lunch och trapphus.

Beskrivning av villan:
Villan är på 2 våningar på 314 kvm fastighet plus garage, annex, på ca kvm. 40. Det kommersiella området är klart större.
Den 2: a våningen betjänas av en trappa med lyxiga ytbehandlingar, gjord av trä.

Bottenvåning:
 Extern uteplats för entrén;
 Stor ingesso;
 Stor trappa, gjord med fina ytskikt i trä, tillgång till första våningen, där det finns ett arbetsrum med bibliotek;
 Stort kök med modern och värdefull inredning, nyligen gjord;
 Stor matplats med 12-sits bord, lyxig inredning, allt i massivt trä mm;
 Mycket stort vardagsrum/vardagsrum, bestående av två angränsande rum, med bar och monumental öppen spis (byggd på den ursprungliga designen av arkitektens ägare och inredare av villan, med de gamla ursprungliga träbjälkarna, återvunna från renoveringen av taket av helgedomen Madonna dei Bisognosi, som ligger i omedelbar närhet av fastigheten);
 Ett dubbelrum, med badrum (med dusch), för gäster, nyligen renoverat;
 Garage med direkt tillgång till köket och entrén;
 Mot mat- och vardagsrumsdel finns en stor stenlagd uteplats på ca
100 kvadratmeter, utrustad med fontän, paraply (ml4x4), bord för 8 personer, gunga och grill, för läckra frukostar och sommarmiddagar.

1 sätter golvet:
 1 dubbelrum med stort badrum (med badkar och dusch);
 2 dubbelrum (ett med 3 bäddar, med möjlighet till enkel förverkligande av ett extra privat badrum);
 1 badrum (med dusch) som för närvarande delas mellan de två rummen;
OBS: vid behov är det lätt att bygga ett extra badrum, i anslutning till det befintliga (med samma VVS), för att göra de två dubbelrum med tillhörande privata badrum oberoende.

Säkerhet:
Villan och de angränsande rummen är skyddade från eventuella intrångsförsök, genom ett centrallarm "Tecnoalarm" TP8-64, Central 8 - 64 zoner, nyligen installerat. Detta fungerar med kabel och radio, både via "zon"-sensorer och "perimeter"-sensorer. Tillåter dig att ställa in intrångslarmet, även delvis (till exempel natten när de bebodda lokalerna är uteslutna och dörrarna, fönstren och zonerna i de andra lokalerna lämnas larmade), och därför lämnar alla andra rum och ingångar, under larm. Tack vare möjligheten att ställa in olika program för täckning av lokalen via en enkel fjärrkontroll kan den täcka alla rum och ytor, både om du vill skydda dig inuti, och om du vill lämna villan för kortare eller längre perioder . Vid larm ringer ett GSM-telefonkort, skyddat inne i anläggningen (ej fast telefonlinje) per telefon nr. 10 telefonnummer som du väljer, inklusive, för närvarande, CC-kasernen i grannkommunen Pereto, som utfärdade ett tillstånd för detta alternativ och Operations Center i CC-området (Tagliacozzo).
En sluten krets och infraröda kameror, för mörkerseende (ingen videointercom), gör det också möjligt, från de olika TV-apparaterna som finns i villans rum, att "se" vem som spelade porttelefonen i huvudentrén.

TV
Villan är utrustad med parabol och TV-antenner för mottagning av alla nationella och utländska kanaler, både kabel och satellit.

Övriga uppgifter:
 Villan kan enkelt delas upp i 3 fristående lägenheter eller användas som Lyx B&B/ Restaurang/ Sportcenter, Ridcenter och Klubbhus, etc.
 Fastigheten förses med dricksvatten (certifierat av Laboratorio Analisi) som kommer från den privata brunnen, även om den kommunala akvedukten och tillförseln av metangas kommer nära fastigheten; i närheten (ca 3 km. nedströms - Oricola -) Soc. SOBIT-flaskor Coca Cola i PET-flaskor av lt. 1,5, förmodligen med samma akviferförkastning.

 Avloppssystemet i villan och uthusen är autonomt och släpps ut i en vattentät septiktank.
 Andra bilder på begäran.
N.B. Fastigheten säljs med de flesta av de värdefulla möblerna, som visas på bilderna av interiören och maskiner och utrustning för underhåll av parken (traktor klipper gräs, häcksax, gard

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB