Försäljning Villa, Pesaro, Pesaro e Urbino, Italien, Via Ugo Foscolo 17

Försäljning - Cod. 31059

  • Typ: Villa
  • Område: 130 m²
  • Antal rum: tre
  • Våning: Su tre livelli

Detta rymliga 130 sqmt modern lägenhet är det perfekta valet för familjen med upp till fyra personer som vill både bor i privata stora och bekväma utrymme och landsbygd.
Det ligger i den pittoreska byn Sassofeltrio (Marche) nära den historiska staden Urbino (30 km) och Adriatiska havet (20 km). Kommersiella affärer och skolor är 100 meter längs. Lägenheten är en ny konstruktion, färdig i början av 2013, och den är byggd enligt de senaste normerna för bygglagar och utrustade med domotik.
I den här lägenheten, har man prioriterat hög standard inredning. De allmänna rymliga vardagsrummet finns en öppen planlösning och fullt utrustat modernt, nytt kök, en bekväm lounge, en stor soffa utrymme och TV, kabel-anlag.
Lägenheten är nya, utrustad med ett modernt system för golvvärme och en tre nya fläckar luftkonditionerings, på varje våning.
Omgiven av en privat trädgård, är lägenheten panoramautsikt och har tre badrum, tre stora balkonger, en privat parkeringsplats och ett dubbelgarage. Det finns stora fönster (nio) i hela huset gör alla områden mycket ljus. I kombination med de två stora däck balkonger (ca 6 sqmt vardera.); en i vardagsrummet kan vara stängd för en vinterträdgård, med utsikt över bergen och mycket fin trädgård som ligger runt byggnaden, vilket bor i lägenheten särskilt trevlig i snö tid. En direkt bussförbindelse finns från Sassofeltrio till staden Rimini, där flygplatsen Federico Fellini och havet (20km).
Priset är 210.000 euro.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB