Försäljning Hus, San Lorenzo in campo, Pesaro e Urbino, Italien, San Lorenzo in Campo

Försäljning - Cod. 35026

  • Typ: Hus
  • Område: 87 m²
  • Antal rum: 2
  • Våning: 1

Apnto till salu, i ett karakteristiskt hus omgiven av grönska, i den vackra omgivningen av Cesano-dalen, ett stenkast från Adriatiska kusten.

Den fullt möblerade lägenheten är mysig och bekväm, ligger på första våningen med egen ingångsplan på 177 kvm och privat utvändig trappa, utrustad med mezzanine och terrass.
När du kommer in hittar du dig själv i det stora vardagsrummet med rustik stil som innehåller matsal, fullt utrustat kök; en härlig fungerande öppen spis berikar miljön; taket visar de karakteristiska synliga strålarna.

Två bekväma sovrum och ett badrum fyller golvet; mellanvåningen med badrum och förråd kan användas som ett ytterligare sovrum. Lägenheten har oberoende uppvärmning, återställs klokt och tar upp de egenskaper som särskiljer bostadsområdena och som påminner om tidigare atmosfär. I fastigheten ingår också parkeringsplats och garage.

Gården är nedsänkt i Cesano-dalens fantastiska natur och tillsammans med två andra byggnader, renoverade och liknade i alla egenskaper - både i stil och storlek - består det av ett stort bostadsområde, även utrustad med en gemensam pool.

Fastigheten är en liten oas av orörd natur, idealiskt att hyras som semesterboende. Beläget i ett privilegierat läge i ett av de mest attraktiva områdena i regionen, full av attraktioner för turister och oslagbara juveler av historiskt och naturligt intresse: Adriatiska kusten och dess underhållning ligger bara 30 minuter bort; i närheten kan du enkelt besöka grottorna i Frasassi och Gola del Furlo; De historiska kulturstäderna i de närmaste marserna är Pesaro, Ancona och Urbino.

Den andra halvan av huset innehåller en andra lägenhet, även till salu, som har en yta på 92 kvm och en privat innergård på 181 kvm: vardagsrum, kök, ett sovrum, två badrum och en konvertibel vindsofa i det andra sovrummet.

De två enheterna kan köpas tillsammans.
Besök vår hemsida: www.h4yrealestate.com

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB