Försäljning 1:a, Tavullia, Pesaro e Urbino, Italien, Strada Belvedere Fogliense 3

Försäljning - Cod. 43396

  • Typ: 1:a
  • Område: 122 m²
  • Antal rum: 2
  • Våning: -1, 0, 1

Privatperson erbjuder till försäljning ett hus i en nybyggd parhusvilla, nedsänkt i ett lugnt bostadsområde med panoramautsikt över den södra sluttningen av kullen Belvedere Fogliense, en liten by i Tavullia som ligger på Pesaros första kullar.

Huset är i tre plan, med åtkomst via en privat extern veranda med utsikt över en gemensam innergård. På bottenvåningen möts du av ett stort och ljust studiovardagsrum utrustat med en karakteristisk öppen spis och ett bekvämt inbyggt pentry. Denna nivå kompletteras av ett praktiskt omklädningsrum och ett badrum, samt en öppen anslutande trappa som leder till första vindsvåningen.

Den första vindsvåningen rymmer två rum som används som sovrum, varav det ena har en praktisk klädkammare, båda med utgång till en anslutande balkong som erbjuder en suggestiv utsikt över den omgivande dalen. Ett extra badrum fullbordar denna nivå, vilket garanterar komfort och funktionalitet.

Källaren, som nås direkt från innergården, erbjuder ett rymligt källar-/krogrum utrustat med fönster som släpper in naturligt ljus, vilket skapar en välkomnande miljö. Till fastigheten hör två oövertäckta parkeringsplatser.

Denna lägenhet stoltserar med kvalitetsfinish, som framhäver särskild uppmärksamhet på detaljer och raffinerad stil. Huvudentrén garanteras av en robust pansardörr; PVC-fönsterbågarna med dubbelglas bidrar till den termiska och akustiska isoleringen av miljön och erbjuder en behaglig ljusstyrka till de inre utrymmena, vilket garanterar en bekväm och välkomnande miljö under varje säsong. Fastigheten är utrustad med ett luftkonditioneringssystem.

Säkerheten förbättras ytterligare tack vare videoövervakningssystemet, som säkerställer konstant kontroll av de interna och omgivande utrymmena, vilket erbjuder lugn och säkerhet för invånarna. Detta extra element av säkerhet är särskilt uppskattat, vilket bidrar till att skapa en lugn livsmiljö.

Denna fastighet utmärker sig för sitt privilegierade läge, en intelligent fördelning av utrymmen och kvalitetsdetaljer,

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB