Uthyrning Hotell, Vaglia, Florens, Italien, Via di Paterno 2413

Uthyrning - Cod. 41310

  • Typ: Hotell
  • Område: 600 m²
  • Antal rum: 10
  • Våning: 0

Restaurang och hotell att hyra på den toskanska landsbygden nära Florens
Platsen
Fastigheten ligger på den toskanska landsbygden nära Florens, cirka 15 km från Florens (Careggi -sjukhuset och Piazza della Libertà), cirka 10 minuters bilavstånd från Parco mediceo di Pratolino (Villa Demidoff). Det ligger i Paterno, en liten och lugn by i Vaglia kommun, i provinsen Florens. Det ligger på ett avskilt läge, 2 km från huvudvägen Via Bolognese.

Egendomen
1800 -talsfastigheten omges av en trädgård och en flod. Byggnaden är i gott skick.
På bottenvåningen finns en rymlig matsal för cirka 50 gäster, med en stor vedeldad ugn för pizza och ytterligare ett stort frukostrum för mer än 50 gäster. Frukostrummet kan också fungera som matsal. Matsalarna bevarar de ursprungliga egenskaperna som är typiska för den toskanska stilen: gammal "cotto", stenväggar, trätak samt andra detaljer (smidesjärnlampor, terrakottavälvda tak, valv ...).
På bottenvåningen finns det stora fullt utrustade köket, skafferiet, tvättrummet, badrummen också.
Källaren ligger på bottenvåningen.
I samma byggnad, med en separat men ansluten ingång, finns det enkla och charmiga hotellet, med en liten hall och 10 rum, alla med eget badrum med dusch.
Rumsinredningen är trevlig och bekväm och påminner om toskansk bonde -tradition. Atmosfären där huset är nedsänkt är romantiskt och rikt på många välkända traditioner. I det här huset känner du att du kan ha en paus från vardagen.
Runt byggnaden finns den fina trädgården, med privat brunn för vatten, där gästerna kan äta middag eller frukost och koppla av nära floden.
Framför byggnaden finns en stor privat parkering.

Verksamheten
Restaurangen och hotellet har varit öppet från åtminstone början av 1900 -talet (Locanda di Paterno), när det besökte resenärerna på häst eller vagnar och det var känt för det lokala vinet "Passito".
Företaget har alltid varit familjedrivet och nu är det stängt från slutet av 2017 på grund av familjeskäl.
Strukturen är utrustad med allt du behöver för hotellets och restaurangens aktiviteter: bord, stolar, porslin, redskap och alla nödvändiga tillbehör, kylskåp, frysar, sprängskåp, köttfärs, skivmaskin, spis för 6 stekpannor med fläkt, grill för tillagning av grillat kött, diskmaskin ...
Hotellrummen och hela fastigheten är fullt möblerad.
Med tanke på dess position och egenskaper är det en idealisk egendom att förvaltas inte bara som hotell och restaurang, utan också som kulinarisk matskola, som köksverkstad för cateringverksamhet, för bröllop och ceremonier, för långsiktiga bostäder/boenden för studenter eller arbetare i staden Florens eller i närheten av Fiesole.

Pris
Priset är 3.500 € per månad. Det vanliga kontraktet är 9+9 år. Det är nödvändigt med en deposition, garantier och allvar.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB