Uthyrning Hotell, Vaglia, Florens, Italien, via di Paternos s2383 50036 vaglia Firenze

Uthyrning - Cod. 39857

  • Typ: Hotell
  • Område: 500 m²
  • Antal rum: 10
  • Våning: 1

Restaurang och hotell att hyra på den toskanska landsbygden nära Florens

Platsen
Fastigheten ligger på den toskanska landsbygden nära Florens, cirka 15 km från Florens (Careggi Hospital och Piazza della Libertà), cirka 10 minuters bilavstånd från Parco mediceo di Pratolino (Villa Demidoff). Det ligger i Paterno, en liten och lugn by i Vaglia kommun, i provinsen Florens. Det ligger i ett avskilt läge, 2 km från huvudvägen Via Bolognese.

Egendomen
 Fastigheten från 1800-talet omges av en trädgård och en flod. Byggnaden är i gott skick.
På bottenvåningen finns en rymlig matsal för cirka 50 gäster, med en stor vedeldad ugn för pizza och ett annat stort frukostrum för mer än 50 gäster. Frukostrummet kan också fungera som matsal. Matsalen bevarar de ursprungliga egenskaperna som är typiska för den toskanska stilen: forntida ”Cotto”, stenväggar, trätak, liksom andra detaljer (smidesjärnlampor, välvda tak i terrakotta, valv ...).
På bottenvåningen finns det stora fullt utrustade köket, skafferi, tvättstuga, badrummen också.
Källaren ligger på bottenvåningen.
I samma byggnad, med en separat men ansluten ingång, finns det enkla och charmiga hotellet, med en liten hall och 10 rum, var och en med ett privat badrum med dusch.
Möblerna i rummen är trevliga och bekväma och påminner om toskansk bondetradition. Den atmosfär där huset ligger nedsänkt är romantisk och rik på många bekanta traditioner. I det här huset känner du att du kan få en paus från vardagen.
Runt byggnaden finns den trevliga trädgården med privat vattenbrunn, där gästerna kan äta middag eller frukost och koppla av nära floden.
Framför byggnaden finns en stor privat parkering.

Verksamheten
Restaurangen och hotellet har varit öppet från åtminstone början av 1900-talet (Locanda di Paterno), då det besökte resenärerna på häst eller vagn och det var känt för det lokala vinet "Passito".
Verksamheten har alltid varit familjedrivet och nu stängs det från slutet av 2017 på grund av familjeskäl.
Strukturen är utrustad med allt du behöver för verksamheten i hotell och restaurang: bord, stolar, porslin, redskap och allt nödvändigt tillbehör, kylskåp, frysar, sprängskåp, köksmaskin, skivmaskin, spis för 6 stekpannor med fläkt, grill för förbereder grillade kött, diskmaskin ...
Hotellrummen och hela fastigheten är fullt möblerad.
Med tanke på dess position och egenskaper är det en idealisk egenskap som förvaltas inte bara som hotell och restaurang, utan också som kulinarisk matskola, som kökverkstad för cateringaktiviteter, för bröllop och vittnesmål, för långsiktigt bostads- / bostadslösning för studenter eller arbetare i Florens stad eller i närheten av Fiesole.
Tillgänglig för försäljning på begäran.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB