Försäljning Villa, Trecastagni, Catania, Italien, VIA SANT'AGOSTINO 12 TRECASTAGNI (CT)

Reserved negotiation

Försäljning - Cod. 43735

  • Typ: Villa
  • Område: 179 m²
  • Antal rum: 10
  • Våning: 1
  • Byggnadsvilkor: New building

Denna villa byggdes 2018 och erbjuder alla fördelarna med ett hem byggt med grön byggnad. Termisk komfort, tack vare energiklassen A4 (som representerar maximal värmeisolering och därmed energibesparing) och det strålande golvvärmesystemet; akustisk komfort, tack vare de använda materialen och den speciella isoleringen; maximal anti-seismisk säkerhet, tack vare XLAM-konstruktionssystemet med korslaminerat massivt trä.
Tomten på cirka 2000 m² har en ganska platt planlösning och med tanke på läget har trädgården och poolen utsikt över Etna i all sin majestät. Den yttre designen av villan är mycket linjär, med ett spel av förskjutna volymer, framhävd av användningen av två färger för gips, som inuti markerar de två vardagsrum och sovrum.
Villan njuter av kontinuitet mellan inne och ute, både för det stora fönstret som förbinder vardagsrummet med poolterrassen, och för de stora träbodarna som skapar två mycket beboeliga och bekväma utomhusmiljöer: en sittgrupp utomhus framför vardagsrummet och en matplats utomhus i anslutning till köket. Entrén vetter mot den dubbelhöjda vardagsrumsdelen med öppen spis och tak med synliga träbjälkar. I samma rum ansluter en infällbar skjutdörr det öppna utrymmet till köket med centralö. I sovrummet hittar vi en dubbelsvit med eget badrum och klädkammare, ett andra sovrum och ett badrum.
Hela tomten behåller fortfarande kvarvarande byggvolym, perfekt för den som vill utöka fastigheten på höjden eller bygga ytterligare en bostad eller annex för en framtida boendeanläggning.

Avstå från nyfikna människor, affärsmän och tidsfördrivare. Förhandling mellan privatpersoner INGA BYRÅER!!

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


Ad postat av Private
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB