Försäljning Hotell, Castiglione di Sicilia, Catania, Italien, via pagana 35

Försäljning - Cod. 43787

  • Typ: Hotell
  • Område: 1000 m²
  • Antal rum: 16
  • Våning: 4

Unikt utbrett hotellprojekt på Sicilien som ligger bland de förtrollade gränderna i Borgo Di Castiglione di Sicilia, i en labyrint av gamla gator och torg, där folkloren, historien, myterna och traditionerna i en gammal och berömd stad kommer till liv, mellan Etnaparken och Alcantaraparken, 30 minuter från Taormina och Giardini Naxos, 10 minuter från Alcantara-ravinerna, 30 minuter från Etna Nord, 10 minuter från de prestigefyllda Etnas vinkällare, med sina oförglömliga solnedgångar
Vårt omfattande hotellprojekt 2017 i turistpropagandaplanen för turistavdelningen i regionen Sicilien blir ett exempel för sicilianska byar för hur man återställer den befintliga, drottningen av en vit, tyst, blommig gränd och är uppdelad i 16 dubbelkarakteristika , trebäddsrum, fyrbäddsrum, 1 lägenhet för 5 personer, andra lägenhet för 7 personer, tredje lägenhet för 4 personer, 1 rum för 5 personer, fyrbäddsrum, trebäddsrum, dubbelrum, Osteria Ristoro, butik som säljer typiska produkter, helt och hållet renoverat, oberoende och alla ligger på samma gata. Det inkluderar även en fastighet som ska renoveras på cirka 60 meter på tre plan intill kyrkan Santa Maria. De typiska hemmen respekterar till fullo den sanna Castiglionesiska arkitektoniska traditionen, skiljer sig från varandra i storlek och form samtidigt som de bevarar sin autentiska och ursprungliga skönhet, alla perfekt färdiga och utrustade med högpresterande komfort.
Upplevelsen av en semester i Castiglione di Sicilia blir unik om de andra teman som kultur, sport, forsränning i Alcantara Gorges, vandring, skidåkning Etna Nord kombineras med denna produkt som uppmuntrar återupptäckten av ett autentiskt Sicilien, med sin egen kulinariska tradition , med respekt för miljömässig hållbarhet. Som exempel och inte uttömmande marknadsför mat- och vinresplanerna lokala produkter, ostar, Etna-viner, etc.; typiska desserter osv. bakverkens godhet och variation stärker konkurrenskraften hos det sicilianska turistutbudet. Vinodlingen i området Castiglione di Sicilia, det stora genetiska arvet från de inhemska vinstockarna och vinkulturen har lett till att det sicilianska vinet är mycket konkurrenskraftigt. För att berika panoramautsikten över de stora Castiglionesiska vintraditionerna leder värdefulla vägar som "De sicilianska vinvägarna" och provningar i källare turisten att upptäcka Etnas rikedomar, från kusterna till inlandet.

Seriösa köperbjudanden accepteras.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB