Försäljning Villa, Rom, Rom, Italien, Via della Caffarella

Försäljning - Cod. 23849

  • Typ: Villa
  • Område: 258 m²
  • Antal rum: 10
  • Våning: -1,0,1,2

Villa med högt värde Historiska, arkeologiska och Monumental. Fastigheten ligger inom en park på ca 9.200 kvm med tillträde från Via della Caffarella korsar Via Appia Antica.
Fastighetsbeståndet påverkas av närvaron av en arkeologisk monument består av flera rum med angränsande serviceanläggningar som rör en Imperial-eran villa som har genomgått flera stadier av användning med renoveringar under tre århundraden, från den andra till DC IV.
På denna komplexa i medeltiden har det insett att ett återanvända Casale romerska murverk utvecklas är särskilt hög med tre bottenvåningen.
Den kejserliga villan består av ett antal rum för närvarande obestämbar, men definitivt mer än 10, som motsvarar källaren i en medeltida bondgård, som nås via en trappa som går tillbaka till den tiden och är fortfarande bevarade och som karakteriseras av återanvändning av material gammal byggnad. De romerska murarna, delvis uppslukas av de medeltida sådana, utveckla minst fram till den första nivån ovan jord (bottenvåningen).
Byggnaden teknik som används indikerar åtminstone två faser av livet i de gamla strukturer: en opera tecknas tvärbunden med tandning och förstärkningar i hörnen av tegel, med anor från det andra århundradet. DC och i tegel och murbruk rocorsi annan återanvändning av äldre material med anor från det tredje århundradet. D.C..
Rummen är täckta med ett tunnvalv som i bara två av dem, fortfarande delvis bevarat den ursprungliga strukturen, som genom åren har utplånats av konsolideringsarbete som genomförts sedan början av 70-talet.
Utanför själva kärnan i Villa finns det två andra vitvaror. En cistern för vattenförsörjning är avsedda att konsumeras av bostaden på cirka 13 m ytterdiameter, för närvarande omfattas av en artefakt höjde uppnås under första halvåret 900.
I väggen längs Via Appia behåller en tunnel tegel med ett tunnvalv, verkar vara en kvarleva av en nedgrävd struktur i dag och är avsedd att använda spa, vilket framgår av den avdelning den blygsamma storlek fortfarande existerar.
Fastigheten omfattar: The Hamlet i medeltiden; en två-nivå byggnad som används som garage på bottenvåningen och första våningen som bostad; Cistern av den romerska eran med hängande struktur bostäder; ett skärmväxthus användning; ett skjul för användning förvaring; ett skjul för användning förvaring; ett vattenuppsamlingstank, en grill Fornocon; en metall lusthus, en voljär i järn av ca 96 kvadratmeter och en variation av trädgårdsmöbler.
Samtliga av fastigheten är föremål för de begränsningar Landskap och arkeologiska.

KÖP genom rättsliga AUKTION:
Datum för Sale 2014/11/11
Grundpris € 5,250,000.00
3: e försök att sälja
Möjligt att se inne i byggnaden - med eventuellt köp inteckning - ekonomiskt stöd - tekniskt stöd (urban situation, lantmäteri och omstrukturering) - juridiska och notarie - Proffs specialiserade på området kommer att få sällskap av visionen av fastigheten vid tangenterna.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB