Försäljning Hus, Rom, Rom, Italien, Roma

Försäljning - Cod. 42244

  • Typ: Hus
  • Område: 8000 m²
  • Antal rum: 4
  • Våning: 2

Denna egendom är en lantlig by i utkanten av Rom 1 timme bort.

Denna fastighet består av 2 lägenheter i 1 fastighet.

Marken vid sidan av detta hem har mycket mark, på övervåningen planerades att öppna ut utanför trottoaren redan gjort så med registrering på planer i pappersarbete som redan dokumenterats, på sidan framsidan av övervåningsplaner. Nedervåningen har mark framför nedervåningen en fruktträdgård, ett garage och privat parkering, detta frontar detta hem rymdmarken är min, utanför fronten också.

Uthusen anser att en lada var stor, som togs ner, vilket leder till den skenbara nedervåningen.

Denna har trappor utanför baksidan som leder till övervåningen, sidorna som har fram- och bakdörrar till den nedre lägenheten, lägenheten på nedervåningen är i behov av lite putsarbete inuti, som för närvarande ska kopplas till att redas ut, den har el och vatten ansluten, som används.

Hemmet utanför är vackert, både utsikt över kullarna och skogen, kan ses genom att titta genom fönster, detta som burar in på fastigheten på toppen och botten, alla sidor som ses på bilder visar.
Det finns plats att sitta ute med stolar och sola i värmen.
Kvällen har eldflugor som kommer ut ur skogen som fladdermöss. Mycket fridfullt och lugnt.

Detta har garage på nedervåningen, som har en bil inuti, det är i gott skick, som kommer att säljas med fastigheten, (ägarbyte kan göras under dagen).
Jag lämnar alla nya möbler kommer att inkluderas och lämnas och kompletteras med försäljning av bostad.

Det finns ett garage på övervåningen också, som har alla verktyg, statyer, soptunnor extra, kommer att lämnas till ny ägare.

Denna egendom var en familjeägd egendom, som gått i arv från generation, har fått en hel del arbete omgjort till det när jag bodde där, eftersom nya fönster, och alla bekvämligheter gjort till det.
Genom vilken överlämnades till mig av mina morföräldrar, som gick i arv till mig.

Alla betalningar och skatter är uppdaterade, det finns inget att betala, det finns en låg skatt för fastigheter som är årligen på fastighet, betalas två gånger per år endast E209, vatten och el är varannan månad, detta kommer att bytas över även på underteckna pappersarbete på dagen.

Fastigheten har byar på båda sidor, medeltida städer i närheten, lokala historiska och lokala bekvämligheter, shopping och stormarknader, kyrkor, kaféer och mer, tågstationen 10 minuter bort, taxibilar, 1 timme till flygplatsen till Roms station eller flygplats, eller Rom själv .

Det är ett vackert område, tyst och kan höra kyrkklockorna tajma dagligen, det består av en tomt för att odla dina egna grödor, har en vinstock med andra frukter redan där.

Anledningen till att sälja är med innerlig sorg, men det är inte just nu att behålla det för mig själv, så efter mycket funderande har jag bestämt mig för att lämna det i goda händer, vem det än är med rätt ägare, som kommer över detta kommer att älska det lika mycket som jag gjorde.

Om du på allvar vill köpa den här fastigheten, kan jag ordna med dig de tider jag kan hjälpa dig att få juridiska saker gjorda, jag kommer att resa över för undertecknandet med en notarie, byte av pappersarbete på den avtalade dagen och pappersarbete för alla andra saker som kan göras på dagen också.

Alla pengar måste göras på dagen för försäljningen av signering, detta måste behandlas på dagen, genom banköverföringar.
Du kommer att vara berättigad till betalning till notarie, detta är separat vilket är ungefär E1.000 korrekt, som jag minns.

Även detta registrerade dokument kommer att gå till kontoret för dokumentation som hålls lokalt, du kan också registrera dig för boende, med kontoret som fastigheten registrerad för dig som ny ägare.
Eftersom jag är flytande i språket i Italien, så kan jag hjälpa dig, även ordna din vistelse, hämtning och så vidare.

Försäljningen av bostad med mark är: E220.000. Jag kanske förhandlar men det är fortfarande värt det, med den mark och egendom den har.


Kontakt e-post 📧: achilliaeurope@googlemail.com
Jag svarar bara seriösa köpare på fastigheten.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB