Försäljning Lantgård, Arquà Petrarca, Padua, Italien, via monte bignago 81

Försäljning - Cod. 39732

  • Typ: Lantgård
  • Område: 1000 m²
  • Antal rum: +10
  • Våning: 0

"Barchessa" bondgård med privat park i Arquà Petrarca till salu
Vid foten av Euganean-kullarna, i Borgo del Poeta, erbjuder vi till salu denna viktiga historiska egendom för att renovera 800 kvadratmeter (1 000 kvadratmeter inklusive arkaderna) utvecklade på 2 våningar och nedsänkt i cirka 5 000 kvadratmeter av parken.
Bondgården välkomnar oss vid ingången till den berömda staden Arquà Petrarca: när de kommer in i den mest berömda byn av kullarna, är den första bilden som ger den nyfikna turistens öga de gamla murarna som omsluter hela fastigheten i en majestätisk omfamning.
Den promiskösa destinationen utesluter inte omvandlingen av fastigheten till en mycket högkvalitativ bostadsfastighet eller i ett boende i B&B eller Relais, agriturism, SPA med användning av termiskt vatten så nära ytan, med catering med de goda rätter i området, hästskola, kulturförening, vinbar med lokala fina viner, gudomlig gåva från kullens vulkanländer: potentialen i denna struktur, av stor storlek i en dominerande position och samtidigt reserverad och bortskämd av grönska, är verkligen obegränsad.
De noggrant utarbetade planlösningarna hjälper dig att förstå den exakta utformningen av lokalerna och bekräfta möjligheten att anpassa den befintliga strukturen till något av dina projekt fulla av utmanande idéer och fantasier, vilket gör varje förverkligande möjlig på en plats full av historia, traditioner, kultur och konst, med en mycket stark uppgång i internationell turism. "

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB