Försäljning Lantgård, Cervarese Santa Croce, Padua, Italien, via Fontane 46

Reserved negotiation

Försäljning - Cod. 31442

  • Typ: Lantgård
  • Område: 30000 m²
  • Antal rum: Molte
  • Våning: 3
  • Byggnadsvilkor: Good

Området ligger i det kuperade territorium CERVARESE Santa Croce, i spaanläggningen i Hills Park Hills. Det är 40 minuter från Venedig och 50 minuter från Gardasjön, Det är lättillgängligt från större flygplatser, motorvägar och höghastighetståg. Placeringen av Hills Resort Venedig är strategiskt ur miljösynpunkt, men också konst och kultur. I själva verket, den koniska morfologi slocknade vulkaner och tempererat klimat bestämmer unik miljö i sitt slag, där möjligheter till sport i överflöd. De konststäderna, medeltida muromgärdade staden, gamla byar, sjöar, stränder och de närliggande Dolomiterna, men även golfbanor, cykelvägar, vandringsleder, termiska pooler, ridning skolor och väggarna i vulkaner som lämpar sig för klättring är bara några av attraktionerna i området. Flaggskeppet är den venetianska mat och vin traditioner med dess berömda kompetens över hela världen.
Fastigheten är 30000mq, uppdelad i tre avdelningar, som är en gammal 700 hus med en lada, en "gammalt vin butik och en villa i 370sqm. För alla tre sektorer godkändes ett projekt med hjälp av turistmål, turist, kommersiella, hotell och wellness som omfattar byggandet av en resort med ca 30 självständiga enheter med spa och två pooler.
För mer information kan du få tillgång till Resort CollinediVenezia platsen genom att kontakta ägaren. Fastigheten är till salu, men överväger möjligheten att sälja området till separata fack (Sub 1-2-3) till ett mycket attraktivt pris. Till exempel den tredje sektorn, som omfattar en villa i gott skick 370sqm med volym godkända projekt upp till 700 kvadratmeter med det aktuella området på 3000 kvadratmeter, är till salu på € 435.000. Inom sektorn 1 i stället på en 5000sqm tomt, det är ladan delvis renoverad, stor om 450sqm, till försäljning på € 480.000 och med möjlighet till återvinning och omvandling plan 8 för bostäder. Även i sektor 1 är 500sqm bondgård, delvis renoverad, på rea på € 800.000 med möjlighet till omvandling till 10 lägenheter enheter i hotell- och turist användning och / eller bostads relevant mycket och egen ingång.
Det bedömer också möjligheten att 3 fack hyra eller byteshandel där hela ytan av fastigheten är uppdelad.
Andra referens platser www.collieuganei.it www.ristorantebadia.it, www.aiceltis.it

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


Ad postat av Private
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB