Försäljning Lantgård, Arcidosso, Grosseto, Italien, Loc. Fonte Di Gaspero 2

Försäljning - Cod. 14997

  • Typ: Lantgård
  • Område: 240 m²
  • Antal rum: 5
  • Våning: 1

Fastigheten 'och' ligger på en exklusiv sluttningen av Arcidosso, som vetter Mount Amiata.
E 'består av en huvudbyggnad, ett beroende med två lägenheter och tre tunnland mark.
De två våningar huset har en design typisk toskansk bondgård slutet av sjuttonhundratalet. Det har totalrenoverats och förstoras, och "bli en modern utrymme uppgår till 180 m2. Bottenvåningen har tak med träbjälkar och tegel golv toskanska stil och "består av ett stort sovrum med tvättstuga, matsal med grått stengolv, vedspis och järn fontän med färskt rinnande vatten I vardagsrummet med öppen spis har stenmurar, ett vardagsrum, ett kök med marmor bänkskivor, en korridor, ett stort badrum med kakel undertecknade Gianfranco Ferre ', en tvättstuga. Alla fönster är dubbelglasade och har utsikt över gården där det finns kastanjeträd och utsikt över Mount Amiata i bakgrunden.
Den första våningen och "består av två sovrum med parkettgolv oliv, ett badrum och en stor terrass / solarium där du kan" se Val d'Orcia.
Huvudbyggnaden har centralvärme eller gasol som en modern vedpanna som och "ligger i ett separat rum men ansluten till huset.
Beroendet av 60 m2, och "i närheten och har två små lägenheter och inredda med alla bekvämligheter, tvåglasfönster, alla med sina egna badrum, sovrum, vardagsrum och pentry, alla med egen gas uppvärmning, öppen spis och vedspis lera.
Hela fastigheten "ligger på ett tunnland av trädgården gräsmatta, en stor antik fontän med rinnande vatten, en damm med näckrosor och guldfiskar, stor ekologisk trädgård och fruktträd. Två hektar kastanjeträd sekulär certifierad IGP Skogen och "också en leverantör av ved.
I anslutning till huvudbyggnaden finns "en gammal vedspis i sten för att göra pizza. En sten trottoar leder till en stor parkeringsplats.
En fastighet "har två mineralvattenkällor i bergen, el", telefonlinje och ADSL, TV med parabol.
Den här fastigheten "ligger i en vacker skog av kastanjeträd i mitten av det gröna, till mindre än 10 minuter med bil att göra shopping, kyrka, sjukhus. Nära den berömda tibetanska Centre Merigar. Den berömda Terme di Saturnia, Petriolo och San Filippo är ca 35 km, Tyrrenska kusten och '40 minuter. Kullarna i de berömda vinerna från Montalcino, Pitigliano och Monte Cucco finns "nära.
Gården och uthus kan användas som hemma eller -Vacanze Farm har möjlighet "fortfarande bygga ca 70 m2
PRIS: 349.000 €

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB