Försäljning Lagerhus/Ladugård, Caronno Pertusella, Varese, Italien, Via Enrico Fermi, N. 75

Försäljning - Cod. 31896

  • Typ: Lagerhus/Ladugård
  • Område: 2135 m²
  • Antal rum: 10
  • Våning: Terra

Egenskaperna som utgör komplexet är belägna i Caronno Pertusella (VR) Comune, strategiskt beläget, välbetjänade för tillgång till högtrafikartärer och ligger i ett övervägande produktivt och kommersiellt område. Ingången till fastigheten är planerad både via Pacinotti och Via Enrico Fermi nr. 75.

Satsen består av ett industriellt lager med en stålstruktur bestående av 5 gånggångar utrustade med en ratttur. Skuren mäter 108,20 mt i längden för 47,46 m bred, för en total bruttoarea av ca 5,135,16 mq. Inne i byggnaden finns underhållsavdelningen, montage- och snickeriavdelningen och ett lager. På östra sidan finns flera internt kontor. Längs västra sidan omklädningsrum och toaletter, arkiv och matsal. På den nordvästra sidan finns pannrummen och det främsta elektriska skåpet, medan provrummet är mot nordöstra sidan. Längs södra sidan hittar du den lokala färg- och färgförrådet.

Industriell fastighet är byggandet av batteriladare, två takhyllor, kök och lokala anläggningar.

Bredvid industribyggnaden finns en vägbyggnad på ca 22,40 kvm för vägning med en överbelastad lastplattform för 40t.

På västra sidan av industribyggnaden finns en prefabricerad kontorsbyggnad med en brutto golvyta på ca 139,41 kvadratmeter, med en inre höjd av 2,80 mt. Inre och yttre ytbehandlingar av denna prefabricerade är i gott skick.

Den fria terrängen med utsikt över Corso di Vittoria, kan byggas för ett område på ca 2.500,00 kvadratmeter.

Fastighetsegenskaperna som beskrivs ovan hänvisar till Urban Section CR, Sheet nr. 2, del nr. 29, under 503, 504, 505 och 506, av vilken dokumentation som bifogas.

Fastighetskomplexet är alienerat i sin helhet för ett belopp på € 2.750.000. Det finns intressanta händelser både för inköp av hela fastighetskomplexet, för enskilda fastighetsfastigheter eller för delar av särskilt intresse. Det rapporteras att även om det finns ett startpris, kommer de berörda parterna att kunna lämna in förslag till något belopp.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB