Försäljning Hus, Ghirla, Varese, Italien, via G. Isella 17

Försäljning - Cod. 36904

  • Typ: Hus
  • Område: 380 m²
  • Antal rum: 10+
  • Våning: 2

Villan ligger i en pittoresk plats, på en kulle, i en villa bestående av andra enskilda villor, inhägnad med egen ingång och utrustad med en automatisk grind. Villan har en unik utsikt över Girla och Alperna och ligger på en tomt på över 2000 m2, belägen i en naturlig skog korsad av en bergsström. Tillfartsväg till bilen är gjord av natursten och upplyst av gatlampor. Huset är dolt från utsidan tack vare sin position. Nära ingången till villan finns en restaurang och en bar. Längs stranden Girla sjön finns en 4 km utrustad spår.

 Villan byggdes 1986 och 1995 renoverades den. Uppvärmning (metan) och avloppsvatten (bikomplex) är autonoma. Huset är utrustat med ett stöldskyddssystem med SMS-meddelande på mobiltelefonen och pansrede dörrar. Fönstren är utrustade med dubbelglas och elektriska fönsterluckor. Golvet är gjord av en vacker naturlig granit. Det finns två eldstäder på bottenvåningen och på första våningen. Garaget har en grind med elektrisk enhet och fjärrkontroll. Huset har en stor vind med tillgång via en trappa.
 Köket är utrustat med alla apparater: tvättmaskin, torktumlare, mikrovågsugn, infraröd elspis, frys, diskmaskin, kylskåp, huva (märkt MIELE). Tavern är utrustad med möbler, spis, huva, kylskåp och diskmaskin. Möblerna är gjorda av en sällsynt svart marmor och trädörrar.
På 300 meter finns busstationen och centrum av Ghirla. Två minuter med bil är det administrativa centrumet och kommunen Valganna. Vid 20 km är Lago Maggiore och vid 15 km Lugano-sjön (staden Ponte Tresa, gränsen till Schweiz).
Vid 12 km ligger centrum av provinsen (staden Varese) och motorvägen till Milano (Milano ligger 55 km bort).
Den internationella flygplatsen Malpensa ligger 45 km bort.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB