Försäljning Hus, Corinaldo, Ancona, Italien, Via Nevola

Försäljning - Cod. 33583

  • Typ: Hus
  • Område: 220 m²
  • Antal rum: 10
  • Våning: 3

Huset ligger 2 km från den natursköna medeltida staden Corinaldo, belönad med "europeiska resmål av excellens". Området är omgivet av grönska i de vackra bergen i Marche. Platsen är tyst och reserverad, med god vegetationskärmning, men inte isolerad. Senigallias "sammetstrand" ligger bara 20 minuter bort med bil. Apenninernas berg och skogar 40 minuter.
BESKRIVNING: Huset är typiskt för Marche landsbygden, byggd i full tegel i början av 900. Den utvecklas på tre nivåer och är 220 (kommersiell) kvm stor (livlig 260 kvm). Bottenvåningen består av garage, förrådshus och kök med öppen spis och förråd. På första våningen, ansluten av en intern central trappa, är lägenheten med centralvärme omedelbart lämplig för att bo och består av ett kök med öppen spis, vardagsrum, 2 sovrum och badrum. Den andra våningen är uppdelad i 2 stora rum, varav en är mycket stor och ljus och 3 rymliga förråd.

Detaljer: Tidigare moderniseringsarbeten har till stor del bevarat de ursprungliga terrakottagolv och takbjälkarna i trä. Huset är i gott skick, har varit regelbundet bebodd tills nyligen, det kan behöva lite vanligt underhåll eller förbättringsarbete. Växterna (el, vatten och värme) är daterade men fungerar. Utsidan och inredningen är bra.

Tomt: Det privatägda landet är 2.000 kvm, varav cirka 300 är belägna av asfalterad innergård, trädgård och några fruktträd; De återstående är för närvarande odlade och hålls gräsmatta. Platsen är utmärkt för utformningen av en vacker trädgård. Grannländer och uthus kan vara tillgängliga för köp.

Läge: Plats med bra vägförbindelser, tjänster och infrastruktur. Busshållplats vid 150 m, köpcentrum 600 m. Många historiska, konstnärliga och naturliga attraktioner att besöka i närheten, kulturella evenemang, shower och festivaler. Mat och vin är utmärkta. Det är ett idealiskt boende för dem som älskar avkoppling och landsbygd men också njuta av ett liv fullt av känslor.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB