Försäljning Kedjehus, Senigallia, Ancona, Italien, via Ugo Bassi

Försäljning - Cod. 41454

  • Typ: Kedjehus
  • Område: 160 m²
  • Antal rum: 5
  • Våning: terra 1-2-

Parhus med utsikt över havet, med trädgård och terrass med utsikt över havet, 40 meter från stranden och ett stenkast från den historiska stadskärnan, och 200 meter från den berömda Rotundan vid Senigallias hav, i, med trädgård, gratis på 3 sidor, renoverade på flera nivåer, totalt 160 kvadratmeter med möjlighet (för de som vill göra det gratis) att höja och få ett utrymme på ytterligare 50 kvadratmeter, dra fördel av Superbonus 110% helt gratis (inklusive solceller paneler, hybridpannor, etc.), har 50 % av projektet redan godkänts.
Vi har vår pålitliga notarie som kommer att följa dig hela vägen fram till det slutliga köpet och efter försäljningen vid behov
Nuvarande Sup på bottenvåningen är 65 kvm. det finns också en öppen spis och 100 kvm trädgård och invändig parkeringsplats inklusive främre och bakre innergård, med stort kök, öppen spis samt pelletskamin ansluten till värmesystemet, så maximal besparing för uppvärmning på vintern, stort lusthus/box i trädgården används som förråd/förråd och tvättstuga.

Ytan på 1:a våningen är 65 kvm, med balkong, vi har vardagsrum - stort kök (vind med träbjälkar) och liten balkong, 1 stort sovrum med takutsikt och träbjälkar (högt i mitten över 4 meter ), balkong, och badrum och ett annat rum med pentry, dubbelsäng och badrum finns också trappa med egen ingång.

Ytan på andra våningen är 30 kvm, med stor terrass med utsikt över havet finns det vindsovrum med träbjälkar och kakel, badrum, icke-vindskök och 6 kvm balkong;

Totalt finns det 4 enheter som även kan kopplas ihop med varandra utan byggnadsarbete, perfekt för B & B:s eller pensionats aktiviteter, området är mycket efterfrågat av turister, speciellt på sommaren men även på vintern. .
Området där B&B ligger ventileras av den friska och syresatta havsluften, en utmärkt lösning för en turistaktivitet; nu används det som gäststuga, det säljs av familjeskäl.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB