Försäljning Byggnad, Carpi, Modena, Italien, Corso Fanti

Försäljning - Cod. 38358

  • Typ: Byggnad
  • Område: 2500 m²
  • Antal rum: 20
  • Våning: 0

Prestigefyllt historiskt palats, känt som Palazzo Bonasi-Gandolfi och ligger i den viktigaste gatan i Carpi, en liten stad Modena.
Fastigheten, byggd 1785 som ett ädelt residens, var värd för de mest prestigefyllda familjerna i tiden. Till exempel få inspelade berömda namn som Vittorio Emanuele I di Savoia och Francesco V Ferdinando Geminiano d'Asburgo-Este.
Slottet, som nu är totalrenoverat, efter många år av strukturell konsolidering och grundliga restaureringsarbeten, har en magnifik utsatt stenfasad och täcker ett område på cirka 2500 kvadratmeter. På baksidan utvecklas en stor innergård som är belagd med flodstenar som strömmar in i en härlig och mysig trädgård utsmyckad med olika trädslag.
Byggnaden är artikulerad på tre nivåer. På bottenvåningen hittar vi den centrala korridoren, porched och frescoed, som leder till innergården och till golven, vars tillträde är tillåten av en överdådig sten och marmortrappa.
På de övre våningarna, ädelgolv, hittar vi magnifika fresker och fint inredda rum, med prydnadsmotiv och valnötgolv i Versailles-stil, med 15 sovrum och 11 badrum.
Fastigheten är utrustad med de modernaste tekniska lösningarna och anläggningsbyggnaderna: i själva verket finns ett golvvärmesystem och en hiss.
Byggnaden gynnar flera användningsområden: från lyxigt boende, elegant restaurang till lyxhotell, eller som plats för utställningar av alla slag och nivåer, och kan användas för olika användningsområden kombinerat.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB