Försäljning Hus, Frassinoro, Modena, Italien, Via panigale

Försäljning - Cod. 38121

  • Typ: Hus
  • Område: 350 m²
  • Antal rum: 15
  • Våning: 3

Norra italien Apenninerna. i den stora parken av Appennino tosco emilo. i hög val dolo, unesco arv, intakt natur och medeltida kultur. den stora bondgård som jag erbjuder dig ligger på den medeltida gatan Matilda di Canossa som härifrån passerade genom Rom. Det lokala stenhuset "bisciàr" som byggdes i slutet av 1800-talet innehåller observationstornet till floden Dolo som strömmar in i dalen (i kartan ser du en triangel som är en punkt i mitten). Från 1100-talet. Tornet var tornhus och införlivades sedan i byggnaden av tre nuvarande våningar (första våningen).
Potentiellt hittar du dig själv på en hållbar turismsväg som ska utvecklas. Byggnaden ligger 1 timmes bilresa från Sassuolo, Maranello (Ferrari-kretsen), Modena och höghastighetståg Reggio Emilia. För att nå huset från dalbotten i Dolo-floden har du bara 20 km berg eftersom byn av den rumänska panigalen ligger på 700 nivå över havet. Men berget är internt så att du får en fantastisk utsikt (#cusnamountan i istagram) på Apuan pre-Alps.
Bostadshuset med alla tjänster (gas, vatten, ljus, eldstäder) är tre våningar för 180 kvadratmeter. Den har tre poster. Du kan se i planen att det finns: källare med fatkällare, verkstad och garage. Bottenvåning med tre staze, badrum, minikök. Första våningen med två rum, kök och badrum. Attic är tillgänglig med utdragbara trappor från denna våning men inte beboelig.
Flankerat söderut (från varifrån bergsvindarna anländer) en ladugård som ska återställas på bottenvåningen med två fönster på berget och välvda portik på gården. Stall nedanför. Golven är anslutna. Tjänster tillgängliga: el och elvatten. Från den stabila tillgången till en brunn av egendom. Kvadratmeter som ska återställas 160 + mezzanin för ladugårdshöjd 6 meter
På gården kommer ytterligare 18 kvadratmeter garage att återställas. Fastigheten omfattar en liten mark med fruktträd, en grönsakshage och ett fjäderfähus + förråd.
Skola och ladugårdar finns i lokal sten men byggnaden går tillbaka till 1960 samt garagerna på gården.
Huset har 26 fönster och ingångar. På första våningen där jag bor är fixturerna nya och dubbla fönster rinner längs trapphuset (11 nya). Medan balkongdörren fortfarande är obestämd huruvida den ska ändras med fönster eller dörr för att skapa en oberoende tillträde till p1 från utsidan. Till dig valet.
Värmen på bottenvåningen är med gaskonvektorer för varje rum, medan på p1 finns termosifonen med vatten reglerad av en termostat ansluten till en gaspanna på källarvåningen. Pannan levererar varmt vatten till båda våningarna. På p1 finns också två vedspisar, en i köket och den andra i vardagsrummet. Det finns kvar. De elektriska och hydrauliska systemen återfördes 2014 (utom i p1-badrummet) och putten på glasull på vinden för termisk isolering.
Huset är möblerat med periodmöbler och förutom några stycken och målningar och möbler säljs möblerade.
Byn där byggnaden är belägen är stängd, så det finns ingen biltrafik. Efter 50 meter fortsätter vägen in i skogen tills du når dammen uppströms dalen. Walkable i mtb och till fots.
Området och konsortiet och inköpet innebär köp av en konsortiedel vars kostnad är 25 euro / år. Landkonsolideringskonsortiet arbetar för att hålla dalen i en hydrogeologisk ordning. Gasnätverket är av byn och bekostnaden är en räknare. Elnätet är nationellt - ingen- och går till konsumtion. Vattennätverket är lokalt och går till disken. Övriga serviceavgifter är sopor som går till hemmetermål är 140 euro per år. Webbanslutningen är möjlig både med satellit och med optisk fiber (från 2020). Satellit-TV ingår.
Den säljs till faktum och i två gånger till en notarie efter eget val. En kompromiss eller ett försäljningslover kräver hälften av försäljningspriset och en handling inom sex månader fri status (hem fri från personer och personliga ägodelar) balansen. Priset på notarie (1.500 euro) ingår ej. Fastigheten är kategori A03 och kadastral inkomst är 536,86.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB