Försäljning 2:a, Rom, Rom, Italien, Via Sisto IV 77

Reserved negotiation

Försäljning - Cod. 25910

  • Typ: 2:a
  • Område: 60 m²
  • Antal rum: 2
  • Våning: terra

NO ORGAN. Två rum smakfullt renoverat, bottenvåningen 60sqm + 55sqm trädgård med pergotenda elektrisk. Vatikanen. Metro A Battistini. Delvis möblerad. I det gröna, i en labyrint av smala gator som slingrar mellan småhus med trädgårdar, är till försäljning denna härliga lägenhet på 60 kvadratmeter ligger på bottenvåningen, med en privat stenlagd trädgård 55sqm, mycket ljus tack vare sin trippel exponering syd-öst-nord / West, som ligger i en byggnad i samma färg på endast 4 våningar. Både hyreshus har renoverats vackert under 2011. Lägenheten är mycket öppen och modern design med stora angränsande vardagsrum, kök, hall, stort sovrum och ett rymligt badrum (med fönster). I vardagsrummet finns två dörrar med direkt tillgång till trädgården, vilket gör att leva oerhört charmiga, med pentry dold som du anger; en liten hall skiljer vardagsrummet från sovrummet, som består av sovrum och badrum.
Unik golv i alla rum i plankor av vitt porslin kakel effekt golv, ek yttre säkerhetsdörr cylinder med europeiska anti-intrång, tak med spotlights, inventarier trä / aluminium med dubbel termisk brytning med myggnät, elektriska fönsterluckor och räcken. Design radiatorer, luftkonditioneringsanläggningar i varje rum, skjutdörrar skräddarsydd, ett glas målade för hand, två garderober hela vägg (i sovrummet och hallen - med skohylla); bibliotek med anpassade hyllor tjock inte varvas med vertikala plankor. Sanitary tillfälligt, dusch i genomskinliga kristaller. För att ge enhetlighet till extrema miljöer alla dörrar, garderober, persienner och övertäckning av innerfoder av inventarier, har säkerhetsdörr entré och dörren till elenergimätare gjorts för att mäta, med samma material, utformning och färg. Alla system (el, VVS, värme) har varit redone under 2011, i enlighet med ett giltigt. Inne i elektriska ledningar har lämnats för de flesta av dagens separata så att du kan koppla bort strömmen selektivt. Akut lampa i händelse av separation av elektricitet. Värme. Parabol på taket poolen.
Trädgård delvis asfalterad effekt golv, eleganta armaturer både på land och garderober, kan stängas av två uttag från insidan, vattensystem med anslutningar för vatten och tvättmaskinen (lastning / lossning i badrummet). Automatiska bevattningssystem med timer. Anpassade möbler i betong och PVC topp med travertin marmor och knapplås: i en vilja pannan, en annan tvättmaskin, medan de återstående välkomna bekväma hyllor. Pergotenda aluminium trä effekt, med skjut motor och fjärrkontroll. Entré med smide dörr som förbinder trädgården med gården framför, stenlagd yta med växter porfyr egendom. PRIS förhandlingsbart.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB