Försäljning 2:a, Jesolo, Venedig, Italien, via dei mille 79 Lido Ovest

Försäljning - Cod. 38058

  • Typ: 2:a
  • Område: 48 m²
  • Antal rum: 2
  • Våning: 2

Försäljning från Privat - Jesolo Lido West, via dei Mille n. 79, säljer jag en lägenhet med två rum utsatt för solen (inte mot gatan) som ingår i en byggnad utrustad med en hiss som underhålls i gott skick och underhåll, som består av få enheter med blygsamma avgiftskostnader, belägna i ett bostadsområde inom gågatan kväll.
Lägenheten, av mq. Omkring 48, ligger på andra våningen, med hiss, väl utsatt för havet och solen (vardagsrum - sovrum) och några steg från en av de mest kända stränderna i Italien.
Lägenheten med två rum är av god storlek, optimalt rationaliserad. Fördelningen av lokalerna är följande: ingången har ett ljust och luftigt vardagsrum med pentry, där vi genom ett franskt fönster får tillgång till den livliga balkongen, även tillgänglig från sovrummet.
Fortsatt avkoppling tar oss in i det sovande området som har ett bekvämt badrum med dusch och ett "stort dubbelrum, upplyst av dörrfönstret från vilket du kan komma åt balkongen.
Lägenheten har ett bostadsområde parkeringsplats, privat villa strand mycket nära tilldelad strandplats ingår i bostadsutgifterna (€ 75 / månad).
Fastighetsplatsen i fråga är lämplig för alla större tjänster och sevärdheter, den närliggande stranden, shopping och nattliv ligger inom gångavstånd,
utan att ge upp lugnet i natten.
Lägenheten kan, omedelbart användbar, anpassas i vardagsrummet / köket med några insatser för att få den till moderna levnadsstandard, med tanke på att utrymmenna är väl lämpade för omstrukturering (minimalt renoveringsbidrag 50%) för att ge den en " modernt tryck.

För fastigheten, med sina tillhörigheter, är begäran 130.000 Euro, förhandlingsbart.
Bra pris / kvm. och för eventuell inkomst.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB