Försäljning Övrigt (Bostäder), VOLTERRA, Pisa, Italien, MONTECATINI VAL DI CECINA

Försäljning - Cod. 2652

  • Typ: Övrigt (Bostäder)
  • Område: 3000 m²
  • Antal rum: 100
  • Våning: 4-5

Castle Farm Convent ..Cercasi !!
.. Toscana etruskiska kusten och inlandet Volterra, vi är intresserade av att gå in i aktiehållare med en stor by ..convento ..castello ..fattoria teoretiskt oförytterlig egendom belägen i områden av föga intresse för turister, plågas av arkitektoniska restriktioner generöst tilltagna över 3000 kvadratmeter. av täckt yta i områden geologiskt rika jord, skapa en destination SPA Resort i utgifterna noll.
Vi utvärderar alla befintliga inteckningar i passivt tillstånd, skuldsituationer till institutioner, pågående utmätningar etc.
Vi är inte intresserade av försäljningen är utan tvekan en "torr gren" därför en dålig affär.
Vi undersöker komplex uteslutande ligger i dessa två band är inte intresserad av att andra områden så att du uppmanas inte att framhärda.
Vår struktur inte sätta kapitalet i ditt system, men det är verkligen det gäller att omvandla din bostad idag livränta NOLL i verkliga företag.


Regionala band .. begränsningar av historiskt och konstnärligt intresse av konst etc.
Om din anläggning är Ns. Attraktion, kan vi omvandla den till en riktig och äkta Dayspa prestige, vi inser all planering delen, vi ger specialiserad personal för att hantera hela strukturen, redo att ta emot internationella koncerner.

Du har möjlighet att etablera ihop en ny bolagsstruktur där du kommer att spara 50% av aktierna som överför den nakna egendom hyrs ut till det nya förbundet, med samma sammanhållning utveckla hela projektet, men på denna resa som det står vid rodret finns Vi är, som du redan har gjort misstaget att köpa det, och vi har inte råd att förstöra en andra gång.

Meddelandet riktar sig också till mottagare som hoppas att hitta en permanent lösning på egendom som ligger i årtionden .. till vilka vi kan utveckla en inledande hyresavtal med option att köpa.

Vi är realistiska egenskaper hos en given lista är avsedda att förbli ständigt osålda tvivel mästare som anger att kunden kan hända, vi är i 2008 slutade en tid präglad av när "lira spinning" kor idag är smal, de minnesvärda historiska tider Craxi och Cragnotti har avtagit idag "Gico" som hölls under vapenhot investeringar "spekulativa" varför avgå !!
Vad du INTE envis att förstå att den genomsnittliga affärs idag preferenser och finansiella strukturer helt olika från det av nittiotalet, helt bort idén om den amerikanska tycoon, tyska eller schweiziska sedan tiden för liran är över, så Avgå dessa horisonter är bara en hägring, tänk det du kan hitta våra bedömningar adresse dig en "agronom" i ditt område.


Illustrerad dina anläggningar som vill vara väldigt ödmjuk, den interna fördelningen. Skicka bilder adju- sted bygga interna och externa visioner. En planlösning i era lokaler.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB