Försäljning Villa, Santa Maria a Monte, Pisa, Italien, Via Leonardo da vinci 25

Försäljning - Cod. 42043

  • Typ: Villa
  • Område: 280 m²
  • Antal rum: 12
  • Byggnadsvilkor: Excellent

Nedsänkt i grönskan och lugnet som området erbjuder, erbjuder vi till försäljning en elegant och rationell parhus villa gratis på 4 sidor med en stor trädgård och 5 privata parkeringsplatser.

Entrén tar oss direkt in i fastigheten där vi har en kaklad del med självlåsande som möjliggör bekväm och säker åtkomst och parkering för bilar, en del tillägnad grönska, där vi hittar fruktträd, en liten grönsaksträdgård, ett bekvämt reserverat område till grillen och möjligheten att bygga en privat pool.

Villan är i två plan, för närvarande redan uppdelad i två distinkta och separata bostäder.

En bekväm trappa i stengods i porslin tar oss till huvudentrén till den första lösningen som består av en hall, ett intimt sovrum / arbetsrum med laminatgolv och synliga takbjälkar och ett badrum med fönster, vardagsrum med öppen spis och franskt fönster som tillåter åtkomst till trädgården, privat och stort matkök. Sovdelen är väl avskild från vardagsrummet och består av ett dubbelrum med balkong, ett andra dubbelrum med fönster och ett masterbadrum med dusch och fönster.

Den andra fastighetsenheten nås från den privata trädgården och består av en ingång via en fristående extern trappa, vardagsrum med öppet kök och öppen spis, sovrum med dubbelsäng och badrum med fönster.

På bottenvåningen finns två tavernor, båda med externa och oberoende ingångar och sammansatta enligt följande:

Krog med egen ingång mot trädgården uppdelad i ett stort öppet utrymme där vardagsrummet och köksdelen är förbundna med en valv, pannrum med privat extern åtkomst (ny panna med PVC- och kopparsystem redan uppdelat mellan dem), badrum ej fönster och sovrum med fönster. Rummen förblir mycket ljusa och luftiga tack vare närvaron av stora fönster.

När vi går runt villans omkrets och återvänder till huvudentrén som vetter mot gatan hittar vi den andra krogen, även den med en egen ingång direkt in i vardagsrummet med öppet kök, sovrum med franskt fönster och badrum med dusch.

På båda krogarna finns elsystem, värmesystem och TV-system.

Invändigt är fastigheten i gott skick, totalrenoverad mellan 2002 och 2008, total takrenovering, fristående uppvärmning, källare med förstärkt grund, markisolering med igloo, automatisk grind, pansrade entrédörrar, larmsystem redan existerande, yttre träfönster med tvåglas och myggnät och innerdörrar i valnöt.

Huset har olika möjligheter till koppling och/eller uppdelning mellan de olika miljöerna för att kunna skapa olika typer av bostäder för varje typ av behov.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


Buy&Go Real estate
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB