Försäljning Övrigt (Bostäder), RIPARBELLA, Pisa, Italien, SAN VINCENZO

Försäljning - Cod. 2651

  • Typ: Övrigt (Bostäder)
  • Område: 50000 m²
  • Antal rum: 60
  • Våning: 4

Farm Hotel. . sökes
Vi är intresserade av boende komplex av stor dimension i den etruskiska kusten i Toscana, Riparbella ..Cecina ..Follonica ..Grosseto.

Anläggning med över 60 biljardhallar mycket intetsägande utrymmen mark och breda plan av externa relevans område i geologiskt rikt område i alven i syfte att erhålla en svavelkälla.

Vi är inte intresserade av små strukturer !! Vi är inte intresserade av hotell i städer !!
Vi är inte intresserade av att andra områden så att du uppmanas att inte insistera.
Vi är inte intresserade av köp och försäljning av boende.

Vi utvärderar alla befintliga finansiering och leasing även i passivt tillstånd, skuldsituationer till leverantörer, myndigheter, etc., konkurs av domstolen, om vi upptäcker helt och hållet ditt företag som lyckats fastigheten.
Vår struktur inte tjäna pengar i kroppen, men det är verkligen förutsättningar för att ta dig daglig närvaro, vi är specialiserade på att arbeta med internationella grupper 12 månader om året, som aspirerar specialiserade strukturer inom skönhetssalong.
. . . om kommentarer där identifierat denna olämplig lösning för panaroma utsidan finns dussintals handelsfartyg banker tillgängliga för att finansiera Vs. projekt, i motsats till vad som sker i USA där endast analysera affärsplanering här innan observera säkerheter stöds av stabila utsikter retur ... om de inte finns några pengar!
Omvänt, om du är finansiellt starka genom att hitta färsk för att återställa eller skapa en omstrukturering beakta närvaro, ger ingen researrangör utländsk närvaro i tolv månader fullt om man inte uppnår 40% av kostnaden för paketet, förutsatt att strukturen har egenskaper Vs. den självbelåtna på annat sätt förvärva endast enstaka resgrupper "gör det själv" från trettio euro per dag att andas inte att göra vinster.

Vi lovar inte illusioner!
Vi erbjuder inte säkerheter material för att slutföra projektet!
Vi kan inte läsa framtiden ... så kontakta till andra!
Vi blyg tillsammans med dig vi försöker kringgå de problem som hindrar dig!
Vi kan inte sluta vara ett misslyckande ... men vi kan lossa greppet!

Om komplexet är perfekt för att utveckla en DaySpa hög nivå, vi kan på 12 månader för att konvertera din struktur i en sann och äkta skönhetssalong prestige, inser vi alla planerings delen levererar specialister för att hantera hela hotellet, ingen inverkan på din (likviditet frånvarande!) men som uteslutande på vad som finns kvar av ditt fastigheter i någon ekonomisk stat du är !!
Hotellet komplex marknaden Var realistisk storlek i inlandet Toscano som i andra regioner är helt strandsatta, här talar vi Maremmana hela området, Siena lera, bandet som sträcker sig från Cascina i Cecina drabbas av bristen på närvaro, strukturer som också har gjort betydande investeringar under de senaste åren, men är med liten framgång.
Skälen tyvärr som formulerats av de flesta tidningar är strukturell, vi är ett svagt land jämfört med resten av Europa inom turistsektorn, har vi rekordet för affärs- och turistdestinationer men fortsätter att tappa mark när det gäller närvaro. Det råder ingen tvekan om priserna på våra anläggningar som har ökat kraftigt och att ingenting motsvaras av en ökning av kvaliteten. I denna italienska krossa verkar det som vissa grannlandet (Kroatien, Grekland) är de utnyttjat med priser mycket konkurrenskraftiga och ett komplett erbjuda turisterna omorganisation, vilket ger ultra dayspa storlek, inspelad varje år signifikanta ökningar i inkommande turism.
Det är konkret visshet som sedan i omloppsbana det finns människor som rapporterar att den stora komplex av hotell och lägenheter kommer att stöta bort inte sätta honom i tvivel, misstro i stället för dessa armaturer som om den görs en realistisk återkoppling och inte fantasier bygger på "engagemang bokstäver "dialekt LOI vid fastighetsregistret eller handelskammaren finns det inga spår av förflyttningar av stora komplexa! de enda spår är utskrifter av inteckningar till förmån för finansiella institutioner och instanser pågår ...

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB