Uthyrning Villa, Foiano della Chiana, Arezzo, Italien, Via Porto 18

Uthyrning - Cod. 25626

  • Typ: Villa
  • Område: 230 m²
  • Antal rum: 4
  • Våning: 3

Extern

Denna villa ligger ca en kilometer från Foiano della Chiana, en vacker etruskiska stad i provinsen Arezzo, med sina butiker, restauranger och tjänster av alla slag. Arezzo, Siena, Montepulciano och Florens ligger i närheten, medan den vackra byn Cortona är bara några miles away.
Denna fantastiska villa i provinsen Arezzo inbjuder gästerna att koppla av och varva ner i den toskanska landsbygden, inbäddat mellan böljande kullar, gyllene sol, vin sublima och unika rätter. På begäran kan gäster transfer till och från flygplatsen, guidade turer, måltider, matlagningskurser och andra aktiviteter, såsom fiske, golf, ridning, mountainbike och mycket mer.
Villan byggdes 1925, och har genomgått flera renoveringar och utbyggnader under åren för att erbjuda alla moderna bekvämligheter. Strax utanför villan är den vackra poolen omgiven av klassiska italienska trädgårdar och skulpturer. Det finns också två punkter grill, ett badkar 6 sitsig och en finsk bastu till 8 personer nära poolen som kan avnjutas av gäster uteslutande under hela året, flera lusthus och solstolar. Det finns också en åttakantig fontän och en annan lusthus med bord och stolar. Fastigheten erbjuder även ett pingisbord, fotbollsspel eller fotboll, fitnessutrustning, 6 mountainbike att användas fritt av gäster och en lekplats för barnen.
Villan är uppdelad i två lägenheter fristående hus med mellanvägg i vertikala 26 cm massivt tegel och en av dem är ockuperat av ägaren, som har sin egen ingång och uppfart grind, för att säkerställa maximal sekretess för gäster, som ha ensamrätt till hela trädgården av pool, bastu och varma bubbelpooler.
 

Interiör

Villan har 4 rymliga sovrum och bekväma, som rymmer upp till 10 + 2 personer. Alla är utrustade med TV, och en av dem har till och med en egen privat uteplats. Det finns en stor lounge med soffor, satellit-TV, eleganta stolar, en stor öppen spis med sittplatser på sidorna och ett bord för 12 personer, på bottenvåningen finns också ett fullt utrustat kök. Fastigheten har fem badrum, ett på varje våning i villa och två badrum i externa beroende.


Bröllop

Denna fantastiska villa i provinsen Arezzo är det perfekta stället att hålla bröllop och andra speciella evenemang. Gården kan rymma upp till 1000 platser i den stora trädgården, och det finns en stor pool med golv som kan rymma upp till 300 personer sittande. Köket för catering och 2 badrum för män och kvinnor är på beroende och det finns parkering för upp till 250 bilar. För den religiösa ceremonin finns en vacker land kyrka i 1600 på cirka 150 meter från Villa.
Denna fantastiska villa i Arezzo prestigefyllda och bekväma, är den idealiska platsen för det perfekta bröllopet och drömsemester.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB