Uthyrning 4:a, Viareggio, Lucca, Italien, via silvio pellico 62

Uthyrning - Cod. 43447

  • Typ: 4:a
  • Område: 40 m²
  • Antal rum: 1
  • Våning: 1

Välkommen till vår exklusiva lägenhet med panoramaterrass! Detta fängslande utrymme har utformats för att ge våra gäster en oförglömlig upplevelse, och kombinerar lyxig komfort med hisnande utsikt över den omgivande staden.

En underbart dekorerad terrass sträcker sig brett framför lägenheten. Här kan du njuta av en avkopplande atmosfär, nedsänkt i lugnet och intimiteten i detta privata utrymme. Tillbringa dagarna med att sola på våra bekväma solstolar eller skäm bort dig själv i stunder av ren avkoppling på våra bekväma säten och njut av skådespelet som utspelar sig framför dig.

Inne i lägenheten finner du en förfinad miljö, smakfullt inredd och med känsla för de minsta detaljerna. Varma väggfärger, designeraccenter och eleganta möbler skapar en atmosfär av charm och avkoppling.

Det stora sovrummet är en oas av fred, med en bekväm, lyxig king size-säng, premiumsängkläder och mjuka kuddar. Gästerna kommer också att ha tillgång till en stor garderob där de kan förvara sina personliga tillhörigheter.

Badrummet är ett designmästerverk med ett lyxigt badkar och en modern regndusch. Här kan du ägna dig åt en autentisk upplevelse av välbefinnande och avkoppling.

Lägenheten har också ett fullt utrustat kök, perfekt för dem som vill laga sin egen mat. Måltiderna kan avnjutas på terrassen, beundra panoramautsikten, eller inne i den charmiga matsalen.

Lägenheten ligger på via silvio pellico 62, mycket nära de största turistattraktionerna och den historiska stadskärnan
Välkommen till vår exklusiva lägenhet med panoramaterrass! Detta fängslande utrymme har utformats för att ge våra gäster en oförglömlig upplevelse, och kombinerar lyxig komfort med hisnande utsikt över den omgivande staden.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB