Försäljning Vindsvåning, Trieste, Trieste, Italien, strada nuova per Opicina

Försäljning - Cod. 42352

  • Typ: Vindsvåning
  • Område: 180 m²
  • Antal rum: 5
  • Våning: 3 e 4

UNIK UTSIKT PÅ VIKEN OCH STADEN - Mycket ljust och med en fantastisk panoramautsikt över havet och staden, takvåning och supertakvåning i exklusivt boende från 2004, totalrenoverat 2017 och samma första entré.
150 invändiga kvadratmeter enligt följande:
ingång, dubbelt vardagsrum (matsal + vardagsrum) med 10 meter fönster i full höjd varifrån du kan njuta av en spektakulär panorama och omedelbar tillgång till uteplatser (terrasser och trädgårdar), kök, tvättstuga, badrum, dubbelrum med klädkammare i full höjd på totalt 7 linjära meter.
En praktisk hall som används som garderob leder till övervåningen via en elegant designtrappa från Perusini: härifrån ingången till en stor studiolägenhet på 40 kvm, som för närvarande används som en stor lekplats för barn men från vilken 2 bekväma dubbelrum kan erhållas. Från övervåningen en privilegierad utsikt från två stora trippelfönster på 3 meter i bredd vardera, varifrån du kommer åt det andra systemet med terrasser och solarium som ligger på övervåningen och är direkt åtkomligt från utsidan, utan att passera genom gemensamma utrymmen.
Övervåningen kompletteras av ett badrum med ett stort Novellini hörnbadkar, samt ytterligare en garderob som rymmer en extra klädkammare.
Från båda våningarna kan du komma åt panoramaterrasserna på totalt 50 kvadratmeter med total avskildhet och den terrasserade trädgården på över 300 kvadratmeter, organiserad i skuggiga och pastiniområden i fullständig solexponering. I trädgården, med fruktträd och månghundraåriga olivträd, finns en lekplats i trä för barnen, med ett trähus, rutschkana och 2 gungor. Utomhusutrymmena är utrustade med bevattning, belysning, uttag och en stor yttre källare för skyddsredskap och trädgårdsmaskiner.

Båda badrummen har fönster och har dubbla handfat och hydromassagepelare.
Autonom metanuppvärmning med 160lt vattenpanna.
Standardsystem - optisk fiber - finfinish:
treglasade skjutfönster med låg utsläppstemperatur, totalt 20 linjära meter motoriserade Arquati-markiser med vind-/solsensor
integrerade elektriska intrångsskydd
3 senaste generationens inverter luftkonditioneringsapparater
perimeterlarmsystem, internt och externt volymetriskt, kompatibelt med hemautomationssystem och fjärrstyrt.
videoövervakningssystem på båda nivåerna
säkerhetsklass I säker (EN1143-I)
Berti massiv träparkett i plank, Bisazza mosaikinlägg, Vighi pansardörr.

Till fastigheten hör en låda på 16 kvm (med direkt tillgång till golvet helt fri från arkitektoniska barriärer) och en mycket stor kvadratisk källare ovan jord (åtkomst från dörren)

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB