Försäljning Villa, Polesella, Rovigo, Italien, Via Sturzo 1

Försäljning - Cod. 38851

  • Typ: Villa
  • Område: 350 m²
  • Antal rum: 5
  • Våning: 1

Villan, byggd i början av sjuttiotalet med sofistikerade arkitektoniska former och högkvalitativa ytbehandlingar, består av en yta på 346 kvadratmeter fördelat på två våningar och ligger på en rektangulär trädgård på 10 000 kvadratmeter som är tillgänglig med två oberoende ingångar på asfalterade vägar vinkelräta.
Fastigheten är lämpad för att låna sig till användningen av en stupendous villa eller ett litet lyxhotell och föreslås totalrenoverat med material av högsta kvalitet och enligt de senaste förvärven när det gäller energi och jordbävningsresistens. Självklart både externt och internt kan projektet som presenteras här ändras och anpassas efter köparens eget gottfinnande. På bottenvåningen är det möjligt att skapa två ljusa och rymliga vardagsrum och matsalar öppna på exklusiva verandor, ett rum dedikerat till köket och två tvättstugor. På första våningen minst tre majestätiska rum med stor terrass och badrum med jacuzzi och privat avkoppling / wellness-område.
Den enorma trädgården är utformad för att rymma en lyxig simbassäng, en fem-en-sidig fotbollsplan och en tennisbana, en stor grillplats, ett trippel garage och tre parkeringsplatser.
Villan ligger några minuters bilresa från de vackraste städerna i norra Italien som Venedig, Verona, Padua, Ferrara, Bologna, Abano Terme, havet och parkerna i Po-dalen, den panoramiska cykelvägen längs Po "VenTo "(Venedig-Turin).
Det är möjligt att köpa fastigheten ännu utan omstrukturering.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB