Försäljning Villa, La Spezia, La Spezia, Italien, Via Montepertico La Spezia

Försäljning - Cod. 43867

  • Typ: Villa
  • Område: 340 m²
  • Antal rum: 4
  • Våning: -

Nedsänkt i en tomt på cirka 1 500 kvadratmeter, omgiven av olivträd och fruktträd, med välskötta trädgårdar med engelska gräsmattor och en fantastisk beboelig terrass med havsutsikt, är denna 340 kvm stora villa, gratis på tre sidor, arrangerad över två våningar, förutom källare, källare och garage. Alla våningar är sammankopplade internt.

Huvudentrén leder till ett vardagsrum med öppen spis och en läs/avkopplingshörna. Ett stort och ljust vardagsrum med ett bord med plats för upp till 8 personer har stora fönster med utsikt över terrassen med havsutsikt och trädgården.

Det finns ett skräddarsytt kök i olivgröna toner, fullt utrustat. Härifrån leder en bekväm dörr till trädgården, som vanligtvis används som en andra ingång. Det finns också ett gästtoalett.

Ett par trappsteg på en bred trätrappa leder till sovrummet, som har parkettgolv genomgående, med 3 sovrum och huvudbadrummet. Från denna våning finns tillgång till vinden i öppen planlösning, med väl indelade ytor: ett kök, ett stort vardagsrum, ett sovrum, ett badrum och ett förråd. Vinden är fullt utrustad med skräddarsydda garderober.

I källaren, med bekväm tillgång, finns en krog med öppen spis och vedeldad ugn samt ett öppet kök. En stor del av denna våning används som garage, med plats för mer än en bil, tillsammans med en källare och ett hobbyområde. Det finns även parkeringsplats inom den helt inhägnade fastigheten, som har en elektrisk grind.

Inte att förbise finns en fungerande brunn med en elektrisk pump som bevattnar hela trädgården.

Det finns också möjlighet att lägga till en pool eller en badtunna i den platta delen av trädgården bakom huset.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB