Försäljning Lantgård, Licciana Nardi, Massa Carrara, Italien, Loc. La Miona, 1

Försäljning - Cod. 35213

  • Typ: Lantgård
  • Område: 535 m²
  • Antal rum: 2/3
  • Våning: 1 2 3

I de gröna kullarna i Lunigiana, i en isolerad position men bara några minuters bilresa från alla huvudtjänster, erbjuder denna historiska fastighet, kompetent restaurerad, möjligheten att leva i total fred och fullständig avkoppling omgiven av naturen.
Huset kan nås, lämnat provinsvägen, som täcker cirka 400 meter bekväm och platt grusväg mitt i den vackra skogen av ekar, ekar och hasslar.
Byggd under 1400-talet, var den ursprungliga byggnaden, ett tidigare tornhus för betalning av arbetsuppgifter, från en fullständigt övergiven situation helt återställd och renoverad med stor omsorg 2007. En efterföljande expansion av strukturen avslutades 2013.
Inne i fastigheten finns en liten bäck som delar den i två stora områden, kopplade av en romersk ursprungsbron. På den ena sidan av strömmen, det första området med bostaden, den platta trädgården och cirka en hektar mark, på andra sidan ett andra område på ungefär en och en halv hektar med ladugården och betesmarken, idealisk för skydd av hästar eller djur
Omgivet av ett land på cirka två och en halv hektar, från tillfartsvägen, välkomnas vi i den stora parkeringsplatsen, som kan rymma många bilar.
Bostadsbyggnaden med den klassiska stenmuren är fördelad över tre nivåer
Från de härliga verandaerna på utsidan går du in på bottenvåningen, som består av en entré med stentrappa, ett stort rum som kopplar bort ett badrum, köket och det ljust vardagsrummet, förutom tvätten .
På den första nivån finns en stor hall, ett badrum och två öppna rum med en vacker öppen spis samt ett stort glasutrymme med en vacker utsikt över trädgården, men det finns möjlighet att med en blygsam ingripande få två sovrum säng med badrum och ett rymligt och ljust vardagsrum anslutet internt till vardagsrum / matsal under och utanför trädgården.
På andra våningen finns en liten studie intill trappan, två dubbelrum och ett ytterligare badrum.
Den exklusiva egendomen kompletteras av den plana, rymliga och välskötta trädgården, där det är möjligt att skapa en stor pool och möjligheten att skapa ytterligare en förlängning på ca 80 kvm, som kan användas som omklädningsrum och spa.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB