Försäljning Hus, Como, Como, Italien, Via ai Mulini, 5

Försäljning - Cod. 27626

  • Typ: Hus
  • Område: 150 m²
  • Antal rum: 4
  • Våning: 3

Huset, helt byggd i sten, ligger i Montemezzo, en liten by som ligger cirka 400 meter över Gera Lario, vid Comosjön.
Huset nås från översta våningen längs en kullerstensgata.
 
Huset är på tre våningar: den översta våningen, som erbjuder fantastisk utsikt över sjön och den nedre Valtellina, är ett öppet utrymme som innehåller vardagsrum med öppen spis och fullt utrustat kök, med har ett stort bord med 8/10 platser. På denna våning finns det ett litet badrum med pentry / garderob.
 
Att gå ner en våning finns ett stort badrum med dusch och två sovrum. Den första har en dubbelsäng med garderob, den andra har en enkelsäng som du kan extrahera en andra säng. Detta rum är utrustat med garderob och skrivbord.
 
Kommer ner på den sista våningen, är ett sovrum med garderob, bäddsoffa för två, ett skrivbord och ett badrum med dusch som nås direkt från rummet.
 
Huset har en liten uteplats, utrustad med en grill gjord av typiska täljsten används i Valtellina för en sund grillning, där ett bord kan placeras för luncher och middagar! Den där det är möjligt att placera ett bord för att njuta av luncher och middagar .
Det finns också en källare, som tillgång till är från gatan, som har behållit sin ursprungliga struktur med stenvalv; och en tvättstuga med främre trädgård fylld med doftande örter (som skall användas för grillning ovan!).

Huset har ett eget garage, som ligger på huvudgatan, där en bil kan parkeras. En andra bil kan parkeras precis framför garaget.

Stormarknad 3 km, köpcentrum 7 km, restaurang och bar 500 m. Notera: bilen är ett måste. Perfekt utgångspunkt för trekkings i bergen.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB