Försäljning Hus, Calliano, Asti, Italien, centro

Reserved negotiation

Försäljning - Cod. 30275

  • Typ: Hus
  • Område: 150 m²
  • Antal rum: 5
  • Våning: 3 PIANI

Två hus enda ingång delas.
Ett land som tillhör Castle Tower

Är två radhus, fri från alla sidor med den gemensamma mellan huvud- och sido kvadrat kvadrat. Det finns en liten gård med en dubbel trappa som leder till första våningen i varje hus (en höger och en till vänster) på bottenvåningen i det röda huset ligger i garaget och med ingången inne i garaget en trappa som leder till en källare med tegelvalv: medan under andra finns det en källare med en separat ingång och tillgång från under en veranda, från samma veranda det leder till en trappa som leder till en Infernot med en tjänst.
På första våningen i huset på vänster (den röda) in hela golvet är ett enda rum med ett hörn används som kök, och en trappa som leder en trappa upp där det ett badrum och två sovrum. Alltid den andra sidan av gården trappa leder till en stor terrass med utsikt över stora torget i landet, sedan ingången av den andra lägenheten där första våningen är ett enda rum med en liten öppet kök, sedan med en spiraltrappa leder till övervåningen där förutom en tjänst finns två rum en liten och en större; det större rummet med en terrass med utsikt över den andra större terrass nedan.
Även på den högra blocket (den vita) finns en liten lägenhet som består av en ingång, ett stort rum, kök, tvättstuga och en stor terrass halv täckt av ett tak; ingången är oberoende och nås längs strandpromenaden på väggen av torget kommer direkt från terrassen.
Vita huset var ursprungligen en slottets torn (tyvärr renoverade flera gånger otillräckligt) Naturligtvis kan du också sälja separat, eftersom de är två oberoende hus.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB