Försäljning Byggnad, Galatina, Lecce, Italien, centro storico

Försäljning - Cod. 38228

  • Typ: Byggnad
  • Område: 600 m²
  • Antal rum: vario
  • Våning: 1

Den majestätiska byggnaden ligger i den historiska stadskärnan i Galatina i provinsen Lecce (södra Italien) inom gångavstånd från Basilica di St. Catherine och kyrkan St Paul's Healer Tarant. En halvtimme bilresa från Gallipoli, Otranto och andra badorter i Salento.

Viva-byggnaden som ägs av familjen med samma namn, konstruerades av ingenjören Luigi Viva i slutet av 1600. Därefter konstruerade Emanuele Orfano från Alessano på begäran av familjen Viva utbyggnaden och restaureringen av byggnaden, som nu har blivit raffinerad inredd i sen barockstil. Fasaden är animerad av två tvillingportaler och en lång balkong med familjens vapensköld i mitten. En annan egenskap i byggnaden är inredningen, dekorerad med fresker av konstnären Dall Gatt 1914.
Byggnaden är gjord på flera nivåer. På källarvåningen fanns stall och förrådsrum; går uppför trappan, vars trappsteg är gjord av helande sten, på mittlinjen ser vi en mezzanine som består av två fack och ett tillbehör. Trappan leder oss till första våningen till gemensam hall, där det finns två ingångar. En entré leder oss till en renoverad lägenhet med medelstorlek, den andra ingången till den ädla delen av byggnaden, bestående av rymliga rum, vars tak är dekorerad med ovannämnda fresker, gjord av den tidigare nämnda konstnären Dall Gatt. En intern trappa leder oss till en öppen terrass, från vilken du kan njuta av en vacker utsikt över Galatina och på vilken är en förvaring / lagring skjul. Totalt antal bilder på mer än 600 kvm.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB