Försäljning 5:a eller större, Bosa, Oristano, Italien, Viale Guglielmo Marconi

Försäljning - Cod. 43055

  • Typ: 5:a eller större
  • Område: 140 m²
  • Antal rum: 6
  • Våning: 0

I den färgglada och prisbelönta turistbyn Bosa, den största kuststaden Planargia, korsad av den enda farbara floden på Sardinien (Fiume Temo) och kännetecknad av typiska färgade hus i pastellfärger, smidesbalkonger, allt i de historiska gränderna med antik historia och vid foten av det berömda slottet Serravalle (eller Malaspina),
Den föreslås till försäljning och i en exklusiv lägenhet totalrenoverad för cirka 15 år sedan belägen på bottenvåningen i Viale Guglielmo Marconi, en mycket central gata som betjänas av de stora tjänsterna och stadens främsta landmärken (apotek-sjukhus-butiker-lokalbefolkningen etc.) ) och inte långt från den välkända kustbyn Bosa Marina och de vackra närliggande stränderna som utmärker den.
Lägenheten är uppbyggd enligt följande:
Framför entrén finner vi en liten inhägnad terrass som exklusivt tillhör lägenheten.
Inuti välkomnas vi av en trevlig entré med 2 valv i bearbetat trä som leder till förkammaren som ger tillgång till sovdelen som består av två sovrum, och till huvudbadrummet med hörnbadkar. (Badrummet och ett rum har utsikt med fönstret direkt ut på den vackra och ljusa rustika terrassen bakom huset, från det andra rummet når du den direkt från det franska fönstret).
På vänster sida hittar vi tillgång till ett tredje rum och passerar genom den andra bågen leder till vardagsrummet med ett stort centralt rum. (Rum och Hall har ett fönster mot gatan).
Från storstugan delad med en dörr finner vi entrén till hörnköket med murad bänkskiva. (Den rustika terrassen kan också nås från köket).
Som redan nämnts är den rustika panoramaterrassen välskött och utrustad med alla tjänster, såsom brännare, handfat, skäryta och ett andra intilliggande badrum som inkluderar dusch, handfat och toalett.
En trappa bestående av tre trappsteg delar av terrassens träport, från ett stenlagt förråd utrustat med ljus och hyllor, men framför allt från den stora trädgården full av fruktträd med utsikt över slottet Serravalle.
Huset är utrustat med fristående uppvärmning med luftkonditionering/värmepumpar i alla rum, skjutbara myggnät på varje fönster och dörr, olika uttag för el och TV-antenn i varje rum samt gassystem för varmvatten.
APE-certifikat tillgängligt.
Total husyta 140m2. ca (10m2 terrass framför huset).
Total yta av rustik terrass med angränsande externt badrum 38m2. handla om .
Total trädgårdsyta med förråd 190m2. Handla om.
Också utmärkt för en möjlig investering i turistsektorn som B&B eller pensionat med tanke på fastighetens generösa dimensioner och turisttillströmningen i varje period på grund av att staden har otaliga festivaler och jubileer under hela året.
Enkelhet och transparens för att hantera all nödvändig byråkrati.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB