Försäljning 4:a, Imperia, Imperia, Italien, Via Des Geneys

Försäljning - Cod. 43241

  • Typ: 4:a
  • Område: 101 m²
  • Antal rum: 2
  • Våning: 1

Fastigheten, som mäter 101 kvadratmeter, ligger i centrum av Oneglia (Imperia), mycket nära Piazza Dante och intill den underbara Calata Cuneo, känd för sina karakteristiska restauranger som är öppna både på vintern och sommaren, för fisken, liksom vad gäller dess gamla portiker.
Läget är strategiskt både för tillgång till tjänster (i närheten finns banker, postkontor, butiker, professionella ateljéer och kontor samt skolor på alla nivåer) och för stränderna. Faktum är att bara 100 linjära meter bort ligger de fantastiska Oneglias stränder och utrustade stränder och många nattklubbar som värmer upp nattlivet, särskilt på sommaren. Både i området framför entrédörren och i omedelbar närhet finns olika parkeringar, både gratis och betalda, som gör parkeringen enkel.
Systemen, liksom hela lägenheten, totalrenoverades och gjordes om 2016, uppvärmningen är autonom med egen termostat och det finns även två inverter luftkonditioneringsapparater som kan ge värme på vintern och uppfriskande och svalka på sommaren. Även under 2016 installerades en kondenserande panna för att göra det effektivare att nå den exakta vattentemperaturen, vilket garanterar betydande energibesparingar. Tvåglasfönstren isolerar från buller och kyla och huset har värmeisolerats. 2023 slutfördes renoveringsarbetet på den yttre fasaden

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB