Försäljning 3:a, Torre Colimena, Taranto, Italien, Torre Colimena

Försäljning - Cod. 34330

  • Typ: 3:a
  • Område: 85 m²
  • Antal rum: Sleeping rooms 3
  • Våning: Ground + underground

Direkt från ägare, är denna lägenhet till salu på Torre Colimena, Salento, Apulien.

På bottenvåningen består lägenheten av ett öppet vardagsrum med öppen planlösning, kök, badrum, huvudsakliga sovrum med trappor, artigiannalt inredd i järn, leder till ytterligare två underjordiska rum som antingen kan användas som sovrum för alla gäster eller som taverna.

Det finns också två gårdar, den ena med utsikt över framsidan försedd med en träpergola, den andra på baksidan som till slut kan användas till och med för parkering upp till två bilar.

I vardagsrummet finns en soffa i etnisk stil gjord av de typiska apuliska stenar som består av fossila marina ingrepp, inuti vilka det finns ytterligare en hopfällbar säng i händelse av plötslig gäst och ett hörn för TV eller annan typ av media.

En artigianvägg av samma material som ett litet torn skiljer kökszonen medan matlagningsplatsen är gjord av en fast struktur täckt av keramik i den typiska Medelhavsstilen som påminner fiskarnas hus.

Naturligtvis kommer dessa strukturer som karakteriserar husets stil att förbli inuti efter försäljning, såvida inte nya köpare är ovilliga.

Utanför är huset idealiskt för dykare eftersom de kan klä ut sin undervattensutrustning även på gårdsplanen och gå direkt för att börja dyka i en liten stenig vik i havskusten precis framför huset på cirka 30 meter avstånd, vilket i allmänhet är betraktas som en lätt plats att sarta bada också av andra lokala dykare också
som ett intressant undersea område.

När dykningen är över kan allt utrustning tvättas i en stor toalett på bakgårdens baksida, sida till en extra extern dusch.

Torre Colimena är också indikerad för naturälskare och simmare, eftersom de på cirka 100/200 meter går västerut från huset, det finns två mycket långa vita sandstränder med höga sanddyner som täcks av busk av myrter, mastik, enbär, jordgubbar, sjöliljer, sida till Den skyddade marina naturparken kallas "Salina dei Monaci" (en före detta romersk forntida
salina) där fågelskådare ofta kan se rosa flamingos och många andra vattenfåglar.

Några steg österut från huset den hystoriska tornet kallas Colimena står, byggdes på 1500-talet och gav sitt namn till hela byn.

Ytterligare några steg havet vid tornet, kan du nå den lilla fiskarens hamn som är centrum av staden, där du kan hitta många restauranger och butiker och därefter igen kan du nå ytterligare vilda och långa vackra stränder.

Vilken del av kusten som helst är alltid bra för vindsurfare medan älskare av vågsurfing kan gå ibland till den närliggande, mycket kända Ham Point (vilken brittisk tidnings Telegraph nyligen har listats bland de vackraste stränderna i världen) där sandiga rev ger hög och stark vågor.

Fastighet kan besökas på sommaren (juli / augusti).

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB