Försäljning 3:a, Santa Maria Maggiore, Verbano Cusio Ossola, Italien, Via Antonio Rosmini 44

Försäljning - Cod. 27191

  • Typ: 3:a
  • Område: 110 m²
  • Antal rum: tre
  • Våning: terzo

I Santa Maria Maggiore (VB) i dalen Vigezzo föreslår privat försäljning en tre-rums lägenhet på 110 kvm kommersiella lokaler på två våningar på den tredje och översta våningen i villa Grand Chalet, egenskapen Chalet Montano. Byggnaden uppfördes i trä och betong med en stor trädgård och har ett utmärkt läge bara en kort promenad från järnvägsstationen, bredvid biografen och mot Parquet Hall.
L 'lägenhet har en höjd som är större än m. 4,5 funktioner med synliga bjälkar och trä trim och med central ventilation uppvärmning justerbar kalori räknas; görs på tredje våningen i ett förråd och separat kök, ett vardagsrum med öppen spis och matsal med altandörrar längs en stor balkong som vetter mot trädgården där du ser kedjan av Monte Rosa .Genom en enkel trappa leder en trappa upp till en stort sovrum, för närvarande med tre sängar, med utsikt över vardagsrummet, ett badrum med ventilation induceras, och en annan dubbelrum med fönster som vetter mot trädgården. Relevant till lägenheten en källare i källaren och stora BOX. Lägenheten erbjuds fullt möblerad.
Santa Maria Maggiore är den viktigaste staden i Vigezzo Valley, intill stadens Lombardiet och Piemonte via direkt motorvägen och järnvägen och 12 km från den schweiziska gränsen, 40 meter från Locarno .Det samma järnväg "Vigezzina" (som förbinder Val Vigezzo Locarno), utflykter till nationalparken Val Grande den nyligen inrättade en golfklubb och skid längdåkning och utförsåkning i närheten slätten Vigezzo, som skäl för din vistelse i Santa Maria Maggiore i både sommar på vintern.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB