Försäljning 3:a, Monteprandone, Ascoli Piceno, Italien, Via 85° STRADA, n. 22

Försäljning - Cod. 28210

  • Typ: 3:a
  • Område: 60 m²
  • Antal rum: 3
  • Våning: 4

Jag säljer ljus och bred plan kvadrat. 60 med syd / öst exponering, södra, västra och på två nivåer, är den första på fjärde våningen, med hiss sist, medan den 5: e våningen är närvarande, på terrassen, ett lusthus kvm boyta. 40.
Lägenheten ligger i den ståtliga komplex som kallas "Condo Dere" (som nyligen i 2009) för panorama som kan ses som släpps ut på början av en kuperad sluttning, i Centobuchi, ovanför Salaria.
Dessutom bifogas lägenheten jag säljer ett stort garage kvadratmeter. 26, som ligger på 1: a våningen i byggnaden (andra exklusiva arkitektonisk lösning) och presenteras då utan någon fukt (en funktion som är gemensamt för alla verkstäder eller på gatunivå eller tunnelbana). Det belyser enkelt handhavande, både inkommande och utgående, är den första i serien av kommersiella garage.
Lägenheten består enligt följande:
Vardagsrum med pentry, två sovrum, en dubbel och en enda sovrum, hall där det finns en garderob med speglad skjutdörrar, badrum med badkar + dusch och har ett fönster, med n. 2 balkonger: en South / East Side - Söder om 28 kvadratmeter där du kan njuta av, ser syd / öst, till en fantastisk panoramautsikt över havet från Porto d'Ascoli Martinsicuro klocka, samtidigt som du tittar i söder kan du se hela Tronto dalen , från a / 16 gallerier i Centobuchi, och även framför oss är kullarna i Abruzzo kant: Colonnella, Controguerra osv.
En annan balkong på ca.. 18, antalet rum och badrum, ligger på västsidan med fantastisk utsikt över Sibillinibergen och Gran Sasso.
Byggnaden som är i utmärkt skick, nästan lika med den nya, efter att ha varit bebodd av en enda person och under korta perioder, är klar med porslin kakel golv i vardagsrummet, parkettgolv i sovrummen, innerdörrar vit, fönster pvc, trä persienner, bepansrade entrédörr och video intercom, satellit TV-system, tillhandahållande för solvärmesystem, värmesystem värme, energiklass D.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB