Försäljning 3:a, LAGO DI COMO, Como, Italien, via lario 5, San Siro CO

Försäljning - Cod. 29921

  • Typ: 3:a
  • Område: 43 m²
  • Antal rum: 3
  • Våning: 2

Lägenheten ligger i staden San Siro, på den västra sidan av sjön och bara 30 meter från stranden, en lekplats, utrustad med picnic.e landningsområdet för staden San Siro ombordstigning är omgiven av en på sidan av de vackraste sjöarna i Europa - Comosjön bortom Alperna, känd för sina skidorter. Den strategiska placeringen av huset talar för sig själv - 30 km. från den schweiziska gränsen, 30 km från staden Como, 50 km från sciisticha Madesimo, 80 km från Milano, 80 km från den internationella flygplatsen i Malpentsa / Milano.raggiungibile på bara 60 minuter vid 10 km från Menaggio.Il torrt och blåsigt klimat glädje under hela året.
Lägenheten har en total yta på 43 kvadrat på 1: a våningen i ett nybyggt tre våningar med hiss meter och består av en hall, vardagsrum och kök, badrum och ett litet vardagsrum letto.Il stort format ger möjlighet att få en dubbel. Lägenheten är ny. Delvis utrustat kök med nödvändiga apparater (kyl, ugn, diskmaskin), en garderob, en våningssäng. All kommunikation är anslutna. I närheten har vi alla tjänster, snabbköp, barer, restauranger hotell, parkeringshus och de viktigaste behoven analisys, apotek, stadshuset, bank, postkontor.
Förutom glädjen av acquisitare en fastighet vid Comosjön, är lägenheten mycket lönsam som en investeringsplan. Priserna på Comosjön, trots krisen, inte inte bara gett, men det växer stadigt. Lägenheten kan ge stabil inkomst, kan du hyra ut till turister på sommaren och på vintern. Under högsäsongen, kostnaden för "hyra lägenheter av denna typ är cirka 500 euro per vecka.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB