Försäljning Övrigt (Bostäder), Guardia Sanframondi, Benevento, Italien, Strada F M Guidi

Försäljning - Cod. 40634

  • Typ: Övrigt (Bostäder)
  • Område: 140 m²
  • Antal rum: 10
  • Våning: entrances from lower

Arthouse i Guardia Sanframondi är en historisk fastighet i hjärtat av stadens medeltida kvarter. Den har 10 rum, två balkonger och en trädgård på 140 m2, fastigheten ligger i bergssluttningen och innehåller olika historiska skikt. Det ger en fantastisk utsikt ner över dalen till bergen bortom, och det finns en avkopplande naturlig atmosfär från trädgården nedanför och ett litet vattenfall i närheten. Det är en optimal kreativ tillflyktsort, med enorm potential som företag, som har drivits som ett femstjärnigt B&B och konstnärers reträtt under det senaste decenniet och fått exceptionella recensioner.

Huset har två huvudingångar som nås från gågator, varav en är genom en stor korridor med marmortrappor. Huvudingångskorridoren från toppgatan har nyligen renoverats och har en dörr med ett telefonljudsystem. Det delas med två andra fastigheter. Sovrummet och bakre rummen är på höger sida, och köket och alla andra rum ligger på vänster sida av denna korridor, vilket innebär att huset är mycket mångsidigt med separata gästkvarter eller arbetsutrymme.

Huset ligger i två nivåer och har två mellannivårum, fördelar med både geotermisk kylning och uppvärmning på sommaren och vintern och ett ljust söderläge. De nedre gatadörrarna går direkt in i stallen och rummen där skulle vara väl lämpade för en oberoende lägenhet eller evenemangsutrymme. Gatorna ovan och under har nyligen renoverats med nya kullerstenar, trappsteg, belysning i vintagestil, bänkar och planteringsmaskiner, vilket gör området särskilt attraktivt.

De två största sovrummen (master och kapell) har balkonger - master sovrummet har en täckt balkong med spektakulär panoramautsikt över trädgårdar, grav vinstockar och oliver, och det finns i allmänhet en vacker lantlig lugn, vilket gör detta till en utmärkt kreativ reträtt.

Köket och badrummen har moderna bekvämligheter. Det finns totalt 4 handfat, ett badkar och en öppen dusch: alla har stort vattentryck. Det finns en 80-liters Boschetti-varmvattenberedare, som fungerar från el eller den mindre elden under den; detta håller köket mycket mysigt på vintern och serverar både dusch, badkar och tre av de fyra handfat. Väggarna i köket och det första badrummet har vintage kakel som foder upp till 1,8 meter. Det finns en stor kyl-frys i den centrala kantinen (källaren) och en tvättmaskin i det nedre (andra) badrummet.

Det finns många fönster och fönsterdörrar på balkonger. Alla är englasade, och det finns stormstängningsskydd av metall på två av balkongens fönsterdörrar. Det finns ett höghastighets wifi-system i sovrummet, som också serverar köket och kapellrummet (och kan anpassas för att betjäna hela huset). Det finns ett bra, fungerande elsystem i hela huset som kan utvecklas i nedre och längre bakre rum. Det finns flera inbyggda skåp och hyllsystem, som i skafferiet precis utanför köket.

Huset kommer att vara delvis möblerat, i överenskommelse med ägaren om vad du vill behålla: t.ex. en queen size-säng i kapellrummet, en dubbel futon i helgedomsrummet, en enkel gasspis och ett stort utdragbart bord i köket, lådor och skåp, soffor och stolar.

Huset är för närvarande boende, och är strukturellt sundt, vind- och vattentätt, säkert och stabilt - det har renoverats på egen hand av en konstnär med en minimal budget och är bekvämt, elegant och enkelt. Under åren har gästerna alltid uppskattat charmen och karaktären hos en organisk medeltida egendom! Fastigheten kan dock förbättras med minimal investering och ansträngning, dvs. modernisera en del av el och belysning, rensa upp några tak och fönster, renovera, få in ett utrustat kök och centralvärmesystem.

Guardia Sanframondi har cirka 5000 invånare och en blomstrande internationell gemenskap. Dess medeltida kvarter befinner sig i en hälsosam återhämtningsprocess, med omfattande lokala, europeiska och internationella medel som går till bostäder, projekt och företag i de gamla och nya delarna av staden. (Det finns regelbundet betydande europeiska medel tillgängliga för både renoveringar och nystartade företag.)

Det finns flera stormarknader, många små närbutiker, slaktare, fjäderfä och mejeributiker, klädbutiker och en mängd barer och kakabutiker. Det finns en livlig söndagsmarknad där du kan köpa mat, kläder, hushållsartiklar och umgås med hela staden. Det finns otaliga lokala evenemang och kulturutbytesmöjligheter och vacker gästfrihet: rådhuset stöder expats mycket, och både råd och medborgare gör allt för att göra besökarnas upplevelse här minnesvärd.

Guardia är en väl positionerad plats för stads-, kust- och bergsturer - vi ligger inom en timmes bilresa från Neapel, Amalfikusten, Pompeji och Capri och andra öar. Vi har en järnvägsstation 15 minuter med bil från Guardia (Telese-Cerreto), som betjänar Benevento, Neapel, Rom och vidare. Våra närmaste flygplatser finns i Neapel och Rom: båda trafikeras med kollektivtrafik.

Runt det finns naturreservat och otroliga promenader, norrut finns det till och med skidåkning och det finns många underbara landsbygdens sevärdheter och delikatesser inom cirka en timmes bilresa. Guardia har statusen European City of Wine 2019 - den har en välbesökt årlig vinfestival samt 7-åriga religiösa ritualer som folk reser från hela världen för. Även om Sannio-regionen inte påverkas mycket av turismen, har Guardia ett livligt engelsktalande samhälle som har utvecklats under det senaste decenniet sedan vi tog staden till internationell uppmärksamhet via en populär amerikansk TV-show.

Arthouse-ägaren var huvudpersonen i att initiera den gamla stadens renässans, så är särskilt väl förbunden i staden - hon har nycklarna till staden och är tvåspråkig.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB