Försäljning Lantgård, città di castello, Perugia, Italien, Fraz. Lerchi

Försäljning - Cod. 31031

  • Typ: Lantgård
  • Område: 570 m²
  • Antal rum: 9
  • Våning: 3

Casale fraschette" är en prestigefylld hus till salu inom gångavstånd från Toscana i staden Città di Castello, i ett kuperat område, mycket vackert och värdefullt. Huset på 570 kvadratmeter hus inne 9 sovrum och 5 badrum. Fastigheten är omgiven med 1 hektar privat trädgård.
Den har dessutom en stabil med en redskapsbod och ytterligare KUBIKINNEHÅLL byggnad kan enkelt köpa andra hektar omgivande mark upp till maximalt 14.

Plats
Casale fraschette och en prestigefylld hus till salu i Umbrien; Det ligger mindre än 1 km från gränsen till Toscana, i ett vackert kuperat område med några visuella eller akustiska störningar, bland de mest orörda i Övre Valley of the Tibern.
Huset ligger på den gamla Franciscan vägen från Assisi La Verna. Città di Castello, den antika Tifernum Tiberinum, är den närmaste staden och dess 40.584 är den största centrum av den övre Tibern Valley. Du biskops Città di Castello stift.
Det finns många faktorer som bidrar till att definiera unika stad: renässansen arkitektur, befolkningstäthet, geografisk plats. Det är en stad som för sin plats är kulturellt kopplade till närområdena: Toscana, Romagna och Marche.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB