Försäljning Lantgård, Città della Pieve, Perugia, Italien, San Bartolomeo

Försäljning - Cod. 41554

  • Typ: Lantgård
  • Område: 435 m²
  • Antal rum: 12
  • Våning: 2

Nyckelfärdig toskansk bondgård med 6 duschrum med eget badrum på första våningen och frukostrum. Det finns både externa och interna trappor till bottenvåningen vilket gör att övervåningen kan hyras separat. Det finns också en vind i full längd, som nås från denna nivå med ett hopfällbart trappsystem, vilket ger förvaring.
På bottenvåningen finns 2 sovrum och 1 badrum, enormt vardagsrum/matsal med fungerande öppen spis, spelområde, med ursprungliga ekbjälkar och tegelvalv, separat kök, klädkammare, verktyg och toalett, pannrum för centralvärme. Omsluta trädgårdar, 10m x 5m markpool med stor terrakottabelagd uteplats, träaffär, förvaringsskjul, matplats med pergola, grill, trälusthus på den privata tomten med mogna växter fruktträd, 8 olivträd och ett valnötsträd . A
Dubbelglas i massivt trä med myggnät, invändiga fönsterluckor, säkerhetsgrillar i metall på fönster på nedervåningen och säkerhetsdörrar med träbeklädnad, Wi-Fi, biomassa/GPL centralvärme för ledningsvatten. En 2000 liters vattenförråd och en regnvattencistern fylld från hängrännor för trädgårdsbevattning.
D energiklassning, certifierad elledning, vattenledning och säljs komplett med möbler, inredning och utrustad för att säkerställa att köparen kan börja bo/hyra eller driva ett B&B omedelbart.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB