Uthyrning 5:a eller större, Porto Rotondo, Olbia Tempio, Italien, VIA MARINELLA 33

Uthyrning - Cod. 27680

  • Typ: 5:a eller större
  • Område: 900 m²
  • Antal rum: 10
  • Våning: TERRA

SUPAVONI VILLAS PARK
Paradis i Porto Rotondo
Vår vackra och unika egenskap ligger några minuter från centrum av Porto Rotondo och dess berömda stränder och några minuter från de vackra stränderna i Mexikanska Marinella. Inbäddat i frodig grönska med typiska sardiska växter och granitklippor med bisarra former du hittar en plats för en oförglömlig semester.
Tomten är helt inhägnad och 10.000 tillgång med två automatiska grindar så enskildhet är garanterad. På marken finns fem oberoende hus från varandra och är alla olika i storlek och i sin design. I hjärtat av vår välskött park är en imponerande pool med sina slingrande form smälter in i den omgivande landsbygden. Varje villa har sin egen pool. Här kan du koppla av med bakgrundsmusik på bekväma solstolar och hitta skugga under stora paraplyer. Poolen har en bubbelpool område och simma mot strömmen och sten, som fungerar som en språngbräda. För dem som vill ha en unik upplevelse som du kan massera vår ovanliga vattenfall vatten. På natten är poolen målade i sju färger - den perfekta platsen för en romantisk aperitif vid solnedgången eller en get-together för evenemang och fester.
Den totala kapaciteten av våra hus är 24 platser där en grupp av vänner eller en stor familj kan hitta allt det utrymme som den behöver. Perfekt för barn är vår stora gräsmatta, där de kan komma med en mängd olika spel och njuta av flora och fauna, med de majestätiska påfåglar och vackra sköldpaddor.

Fråga efter denna bostad


Ad postat av Private
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
Jag accepterar den personliga databehandlingen*
Avbryt
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB