Uthyrning 3:a, Capraia, Elba Island, Italien, CAPRAIA ISOLA. Via De Mari, s.n.

Uthyrning - Cod. 23628

  • Typ: 3:a
  • Område: 70 m²
  • Antal rum: 2
  • Våning: 2 piani

Radhus distinkt, självständig, helt återställd och utrustade, panorama, enligt de massiva väggarna i Fort St George, i stadens historiska centrum, med gångavstånd till affärer och restauranger, men ändå tyst eftersom i en privat alkov.
Föregås av en terrass, på 2 våningar, med vardagsrum på bottenvåningen och två dubbelrum på övervåningen. Stort badrum med dusch.
Lämpliga trevlig vistelse året runt, inte bara för sommar vikar och vackra vikar och ett hav utan jämförelse (vi är mitt i den toskanska arkipelagen Natural Park, ett skyddat område), men en möjlighet till unika upplevelser i en 'ö att turismen inte har påverkat: vandring i den fantastiska inre av Medelhavet, sällsynta flora och fauna, skol divig, fiske av alla slag, uthyrning av båtar, ö turer, turer i Korsika rätter. Perfekt vistelse för studier, koncentration, avslappning, en plats där tiden verkar stå stilla.
Magnificent vårblommor-
Hyra året för kortare eller längre perioder, priserna varierar beroende på årstiderna. Boarding Daily Toremar från Livorno, Porto Medici.

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
Jag accepterar den personliga databehandlingen*
Avbryt
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB