Försäljning Vindsvåning, Galatina, Lecce, Italien, via trieste

Försäljning - Cod. 35447

  • Typ: Vindsvåning
  • Område: 260 m²
  • Antal rum: 6
  • Våning: 6

Lägenhet-Penthouse till salu i Salento i Galatina på 150 kvadratmeter med en panoramaterrass med utsikt över staden och ett utmärkt läge med alla tjänster under huset. Lägenheten på sjätte våningen är en del av en ståtlig villa utrustad med en hiss och består av entré, kök med tillgång till veranda balkongen tvättanvändning, stor hall som leder till ljusa vardagsrummet med två tillträde på den stora terrassen vid hörnet på cirka 100 kvadratmeter med panoramautsikt över staden och det historiska centrumet, tre sovrum, ett med eget badrum, medan sovrummet har direkt tillgång till terrassen, stort badrum med badkar. Alla rum är mycket ljusa och utrustade med ljuspunkter. användning av condominium terrassen. Det har alla faciliteter som naturgasuppvärmning, vatten, avlopp, telefon, intercom, TV. Lägenheten kräver veranda golv, ett elsystem enligt lag

Platsinformation: Nära till stadens kommersiella och historiska centrum med alla tjänster under huset och höghastighetsvägen inom några minuter.

Fastighetsspecifikationer: Loftet har en stor terrass på ca 100 kvadratmeter, en reserverad parkeringsplats i parkeringsplatsen i bostadsrätten och användning av villaen. Det har lätta och autonoma gasverktyg, medan för vatten finns en subtraktionsdisk. .

Energiklass: G kWh / m2

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB