Försäljning Villa, Pontassieve, Florens, Italien, Via doccia

Försäljning - Cod. 37675

  • Typ: Villa
  • Område: 289 m²
  • Antal rum: 11
  • Våning: 2

Toscana bondgård nedsänkt i grönska i södra delen av Florens, bara 9,3 km från centrum. Villan ligger ca 1 km från en by som heter Mulino del Piano, en plats som har så många saker att erbjuda som dansnätter, men också många typiska toskanska mat- och vinfestivaler (sagre) som gör det till ett perfekt resmål för turister och familjer.
Det ligger perfekt i ett avskilt område med möjlighet att expandera det.
Fastigheten omfattar 6 hektar mark, ca 3 hektar av vilket representeras av jordbruksmark med ca 250 olivträd. Villan är beboelig och behöver bara några mindre renoveringsarbeten.
Den bebodda byggnaden är 289 kvm, ordnad över 2 våningar bestående av 11,5 rum. Bottenvåning: 2 stora lounger, ett med ett rum med en vacker öppen spis, badrum och tvättstuga, kök och tvättstuga. Övre våning: 4 stora sovrum med ett annat rum med öppen spis som kan användas som femte sovrum. Du har möjlighet att skapa en mezzanine i varje rum. Det finns också ytterligare 2 badrum, varav en är ansluten till ett sovrum med dubbelsäng. Rummen är uppdelade med lång korridor. Barnen på 177 kvm som ska återställas sprider sig över 2 våningar med trappa. Möjlighet till garage, B & B, Villa eller lägenheter. Den tredje byggnaden är en jordbruksbilaga.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB