Försäljning Villa, Olbia, Sassari, Italien, Via MS Gabriele

Försäljning - Cod. 23200

  • Typ: Villa
  • Område: 95 m²
  • Antal rum: 5
  • Våning: 1

Fastighetsbolaget säljer 12 två-familj villor (från 70 m2 till 95 m2) i ett byggnadskomplex som består av 52 villor (40 enheter har redan sålts).

Nära det kuperade området Mannucciu inne i turist byn Rena Majore (kommunen Aglientu). Anläggningen där byn är belägen, kan nås via landsvägen som förbinder den från ena sidan till Sassari, och å andra sidan till Olbia och den självbetitlade hamnen och flygplatsen; framför byn finns det en lång strand med mycket fin sand och kristallklart vatten faktiskt kallas Rena Majore, skyddade av sanddyner och en stor tallskog som tillåter dig att hitta tak över huvudet i kyla av sin skugga framför allt under den varmaste sommaren dagar. Stranden är särskilt lämplig för bad, är den utrustad med parkering för husbilar och uthyrning av parasoll, solstolar, båtar och trampbåtar. I vriga området finns också centra för dykning och snorkling. Kommunen Aglientu ligger i provinsen Olbia Tempio (provins med massor av kända turistorter som Porto Cervo, Porto Rotondo. Dess infrastruktur gör det en mycket viktig turistort på ön. Olbia är den ekonomiska drivkraften i provinsen och en av de viktigaste i regionen). På bara 10 minuter att köra ifrån det där är Santa Teresa di Gallura, ett mycket populärt turistmål, är byns ekonomi som bygger på det stora antalet turister, både italienska och utländska. Hamnen i Santa Teresa di Gallura som ger dagliga förbindelser till hamnen i Bonifacio på Korsika, har fått yachting betydelse men har förlorat sin gräns betydelse som en följd av Europeiska frihandelsavtal.
De villor / lägenheter är som följer:
En, två eller tre sovrum
Vardagsrum
kök
badrum
täckt parkering
Lägenheterna på bottenvåningen är utrustade med veranda och trädgård, lägenheterna upstair har terrassen. Lägenheterna är belägna i vegetationen Havet som består av ekar, olivträd, doftande enbär och vilda päron (och skyddas av staket och bevakning). Under sommarmånaderna finns det underhåll av komplexet.
Faciliteter inne i byn:
restauranger
pizzerior
stormarknad
apotek
Idrottsanläggningar: tennis, ect

Den SIAG Företaget AB garanterar fullt ägarskap och efterlevnad av byggregler i de egenskaper som erbjuds till försäljning, som du (om du föredrar detta formulär) kan få banklån till ett belopp av 80%. Försäljningspriset per m2 anges per enhet enligt fastighetsregistret planen och beräknas i kommersiella m2 (på en "lucka" på mellan 2100 och 2200 € per kvadratmeter), vilket omfattar det område som omfattas och den del tillskrivas dess trädgårdar, terrasser eller verandor. Den tillhandahålls betalning av en deposition i samband med undertecknandet av preliminära försäljning och full betalning när den notarily intygas.
Avstånd:
Airport Fertilia 120 Km
Santa Teresa di Gallura (kopplingar till ön La Maddalena och Korsika) Km 9
48 km från Porto Cervo
Porto Rotondo 58 Km

Priser
Brev
Progr.
Lot
Kropp
Fg.
Map
Sub.
Nivå
ladda Planer
Pris utan moms

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB