Försäljning Villa, Dongo, Como, Italien, Antica regina 45

Försäljning - Cod. 27242

  • Typ: Villa
  • Område: 190 m²
  • Antal rum: 7
  • Våning: 3

I ett underbart och soligt läge njuter fantastisk panoramautsikt, i den gamla byn Dongo, bara ett stenkast från sjön och bergen, stiger denna härliga renoverade fastigheter som byggdes i slutet av 19-talet och inbäddat i grönska.
Det arrangeras över 3 våningar, var och en med separata ingångar, men som kan kommunicera med var och en. Så här egenskapen kan vara perfekt både som en liten villa eller ett flerfamiljshus hem.
Bottenvåningen (65 kvm) består av vardagsrum, kök med öppen spis, badrum med dusch, sovrum med dubbelsäng ligger under gatunivå och med välvt tak, källare.
Den första våningen (95 kvm) har 2 separata ingångar och erbjuder vardagsrum, kök med öppen spis, badrum med badkar, sovrum med dubbelsäng. Både marken och första våningen skryta privat tillgång till trädgården.
Du kan nå andra våningen (105 kvm) genom en vacker sten trappa. Den innehåller kök-vardagsrum med öppen spis med ventilation, dubbelrum, enkelrum, badrum med dusch och stor terrass på 10 kvm. Förbokad luftkonditionering.
Genom inre fällbara trappor du anger vindsvåningen som har värme- och ljudisolering. Det används nu som tvättstuga.
Fastigheten har en egen värme med metangas värme till radiatorer och produktion av varmvatten. Fungerande eldstäder på varje våningsplan.
Fastigheten erbjuder trä ytterdörrar och tvåglasfönster med aluminiumplåt, medan den har massivt trä innerdörrar. De är alla helt nya. Dessutom har 70 cm tjocka stenväggar, så att de är energieffektiva.
Trädgården mäter 150 kvm med utsikt över sjön och ger palmer, rosor, grönsaker, vin, etc. Det har en grillplats med vindskydd.
I anslutning till fastigheten hittar du ett garage på 40 kvm med 2 bil platser.
Det finns parkeringsplatser i närheten, och alla de tjänster och offentliga lokaler inom tre kilometer.
Detta är ett mycket lugnt område med berg spår bara 20 meter från huset, så det är en idealisk plats om du älskar frukterna av skogen och svampplockning.
Sjön, som ligger bara 500 meter långt, har en vacker sandstrand och klippor och ger möjlighet att spela sporter som vindsurfing, kitesurfing, paddling och segling. Till floden kan du öva öringfiske.
Skidanläggningar är mindre än en timmes bilresa. Närmaste städer är Sondrio, Lecco, Como och Lugano (de är alla inom 40 km).
Tänk på att Comosjön är inte en seismisk område.
Google Earth koordinater: 46 ° 07'35.60 "N, 9 ° 16'31.45" E.
För ytterligare information så tveka inte att kontakta oss.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB