Försäljning Lantgård, Greve in Chianti, Florens, Italien, via francois 8

Försäljning - Cod. 35521

  • Typ: Lantgård
  • Område: 225 m²
  • Antal rum: 7
  • Våning: terra e primo piano

Privato säljer en sten bondgård på 225 kvadratmeter i orten Dudda (Greve in Chianti) med privat inhägnad trädgård på kvm. 2500, nedsänkt i de gröna Chianti-kullarna. På 2 våningar (130 kvm) + källare (95 kvm).
Består enligt följande: stor källare med två fönster. Hall med stor spiraltrappa i trä som leder till bottenvåningen enligt följande: kök med franska dörrar som leder från balkongen med trappor för att komma åt trädgården. Korridor där de förbises: kök, huvuddörr, badrum med fönster, 2 dubbelrum, stort dubbelrum med öppen spis i sten och 3 stora fönster med utsikt över trädgården. Trappa i pietra serena. På övervåningen två sovrum (en singel, en dubbel), badrum med dusch. Två vindar (en är tillgänglig från badrummet, den andra från korridoren). Högt i tak. Delvis terrakotta och stengolv av den karakteristiska platsen. Utanför finns en stor täckt veranda med terrakotta och stengolv, med blomlåda och fontäner. Perfekt för uteservering njuter av det vackra landskapet, omgivet av grönska och tyst.
Taket redone 10 år sedan. Tja med autoklav. Oljedrivet värmesystem (på utsidan finns en dörr för att komma åt det rum som innehåller pannan och vattenlagringstankarna). I en vacker miljö, med skog runt, utmärkt för att koppla ur staden!
Gott omstängt utrymme för att parkera 3 bilar. Två stora trähus för förvaring av trä- och trädgårdsredskap. Det behöver uppfriskande och modernisering.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB