Försäljning Lantgård, Caprino Bergamasco, Bergamo, Italien, via Ombria 2a

Försäljning - Cod. 29992

  • Typ: Lantgård
  • Område: 200 m²
  • Antal rum: 7
  • Våning: 2

Sammanfattning:
Vi säljer vår 400 år gamla hus, nära Lake Como, endast 20 km från den internationella flygplatsen Orio al Serio (Bergamo, Ryan Air).
Bara fem andra familjer som bor i den lilla byn av sextonhundratalet, relationer med grannarna är mycket vänliga och harmonisk. Byn är helt omgiven av ängar och skogar.
Själva huset har 200m² boyta, 4 sovrum, 3 badrum, ett kontor och ligger på en tomt med 3400 m² yta. Villa Serica är en före detta bondgård från 17-talet. Det var enligt reglerna för bio-byggnad som nyligen renoverats. Trädgårdslandet av 3400m² är helt inhägnat, fruktträd, en liten köksträdgård och prydnadsväxter gör det lätt att rengöra. Det finns två parkeringsplatser i fastigheten och en stor offentlig parkeringsplats framför Grounds. (För fastighets är tillstånd för byggandet av ett underjordiskt garage och en pool på framsidan). I den övre delen av friggebod med två enheter 20² existerar.
Den nuvarande inhemska arbetare (piga, trädgårdsmästare, hushållerska) är villiga att fortsätta att arbeta med den nya ägaren tillsammans.
På gården laddade med någon inteckning!
Plats Beskrivning
Villan ligger i San Martino dalen, nära byn Ombria, i provinsen Lecco och Bergamo. Här är nästan orörd natur och miljö, landskapet i varje säsong erbjuder enorma stimuli och är skiktad. I ett utmärkt läge till större städer (20 km till Bergamo, 20 km till Lecco och 30 km från Milano), du fortfarande njuta av en ren plats!
Caprino Bergamasco (endast 3 km), är en liten stad med 2500 invånare, rik på magnifika renässanspalats. Byn har alla viktiga kommersiell verksamhet och skolor till mellanstadiet. Även shopping gatumarknader och catering är tillgänglig. Sportaktiviteter erbjuds tillräcklig. Bussar kör regelbundet.
plats
Villan har två våningar: bottenvåningen finns en central ingång, leder den in i vardagsrummet, kök på 30 kvadratmeter. The Lounge (30 kvm), ett sovrum med badrum (25 m²) och en tvättstuga (8m²) följa. På första våningen finns tre sovrum, vardera 30 kvadratmeter, två av rummen har också eget badrum. Två av dessa rum har en mycket högt i tak, med synliga bjälkar. Utanför utvidgas ytterligare över hela bredden av huset, en balkong med tillgång till rummen. Varje rum i villan, det finns åtminstone en öppen spis. Balkarna och stenar är original från tidigt 1600-tal.
Den moderna gas / vedspis i köket, installeras professionellt i en mycket gammal eldstad, atmosfären i huset gör varmt och skönt. Utsikten från fönstren i väster är San Martino Valley på ena sidan och i öster den hemliga trädgården och bakom tomten skogen.
Huven i köket spis / ugn byggdes från huvud masten på ett fartyg av Serenissima republiken Venedig.
Varje del av detta hus har att berätta sin egen historiska berättelse!

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB